Нова История ⇒ Македония

1878-днес

Модератор: Ksantip

Отговори
Христо Спириев
Редовен потребител
Контакт:
Status: Offline

Re: Македония

Мнение от Христо Спириев » 19 Ное 2020, 12:49

Мизиец написа: ↑
19 Ное 2020, 12:12
Добре ги спряха тия побърканяци. Христо, пишкай газ и хаповете редовно! :lol:
Благодаря за загрижеността.

Мизиеца

Води се борба епична
в мизийската душа лирична
шизофрения го налази
кого да люби и да мрази.

Не го корете силно
състоянието му е нестабилно
че родил се е като примитив
недоразвил се и русофилски див.

Аватар
Мизиец
Редовен потребител

Мнение от Мизиец » 19 Ное 2020, 14:42

Христо Спириев написа: ↑
19 Ное 2020, 12:49
Благодаря за загрижеността.

Мизиеца

Води се борба епична
в мизийската душа лирична
шизофрения го налази
кого да люби и да мрази.

Не го корете силно
състоянието му е нестабилно
че родил се е като примитив
недоразвил се и русофилски див.
:lol:

Христо Спириев
Редовен потребител
Контакт:

Мнение от Христо Спириев » 19 Ное 2020, 19:49

Изображение
Шеф на МИА беше отстранен след ''фригидна кучка'' по адрес на Захариева и Бакояни
https://offnews.bg/politika/shef-na-mia ... 40669.html
А "шефа" на "бУгарите", СИКаджийския мафијаш, мутрата, потомствения милиционер, комуниста Бай хОй нарекъл председателя на бЪЪЪлгарския пЪрламент "проста кърджалийска утка" още ги оправя с "200 в дупарата". :lol:

И о̀ни се раду́ват? :P

Евала бЪлгаре!!!

Радвайте се, че агент "Иван" спря Македония за започване, оооо, представете си дори само за започване на преговари с ЕС.
А мутрата твърдо пУдкрепя Албания с прокси шиптърите за членство в ЕС! "Били показали просветеност към европейските ценности." :lol:

Нали и Србија още не е започнала преговори с ЕС!
Откъде-накъде Македония ке започне преговори?
Кремъл не дава!

Изображение

De Ruyeter
Редовен потребител
Контакт:

Мнение от De Ruyeter » 20 Ное 2020, 12:17

Македонските управляващи са с промито, гнусно сърбоманско мислене. Както и новото поколение македонци, дето историята им е писана от сръбски "историчари" през последни 50 години. Тяхното мислене е на квартални бабаити, с махленски език от 19 век. Едно време когато всички територии са били под османска власт е имало българи навсякъде - Мизия, Тракия, Македония, Добруджа, не някакви измислени макета. Нашият национален идеал до Първата световна война е бил обединение на тези земи. Впоследствие сърбите избиват физически много българи, прогонват голяма част от тях. Резултатът - 2004г. бях там макетата се изживяваха за "велики" и ни гледаха с чувство на превъзходство, щото са потомци на Санде Македонски, пък и ние не бяхме в Еуропската Уния още. Не ни трябват тия тикви в ЕС! Бедна, смотана комплексирана, територия, която си въобразява, че държава. Квартален език в политиката, нашите политици, колкото и да са ми смешни, и на моменти жалки са на СВЕТЛИННИ години пред жалките макета. Даа ходят да целуват сръбски задници и да се ориентират към Русия и Сърбия - бракятата им. Имам македонски корени, но тези не са ми братя - никога не са ни мислели доброто. Жалки използвачи, готови са да се пребоядисат, да се нарекат българи от изгода, само и само да станат членове на ЕС! Никакво пускане!
Аз съм инат-фундаменталист, убеден в собствената правота, не приемам чужди мнения и повтарям до затъпяване своята истина! За кой ли важи? :lol:

De Ruyeter
Редовен потребител
Контакт:

Мнение от De Ruyeter » 20 Ное 2020, 12:22

Албанците са 100 пъти по читави от смотаните макета. А като влязат в ЕС, от много етнически албанци, живеещи в Македония ще си хвърлят паспортите и ще идат към Албания, другите към нас, да ги видим тогава колко ще останат макетата - един или два автобуса с хора! Аз мога да си позволя всякакъв груб език спрямо макетата, защото пиша във форум, ОТКРОВЕНО НЕ ГИ ХАРЕСВАМ, но политик, журналист в публично изказване да споменава за "фригидни кучки", "Би показал среден пръст на бугрите" - айде марш боклуци в ъгъла! ЩЕ ВИ връщаме в Първи клас докато не се научите на нормален език и поведение!
Аз съм инат-фундаменталист, убеден в собствената правота, не приемам чужди мнения и повтарям до затъпяване своята истина! За кой ли важи? :lol:

De Ruyeter
Редовен потребител
Контакт:

Мнение от De Ruyeter » 20 Ное 2020, 12:27

Тъст ми беше консул в Скопие един мандат - показвал ми е "великите" сръбски и македонски дипломати, разказвал ми е кой на кого докладвал, топлите им връзки с Кремъл и Белград. Македония с настоящото си мислене не трябва да влиза в ЕС! Омерезен съм от хора, които мислят че макетата трябва да са в ЕС€ Стига толерантност към тях! Нулеви компромиси!

Христо Спириев
Редовен потребител
Контакт:

Мнение от Христо Спириев » 20 Ное 2020, 12:50

Изображение
ВМРО-ДПМНЕ обвини македонските власти за това, че нейни активисти запалиха българското знаме
https://www.dnevnik.bg/sviat/2020/11/20 ... _NaiNovoto

Високо вдигната топка от удбашите към нашите чекисти за забивка и оправдание за ветото за преговори на РСМ с ЕС - ето правилно ги спряхме в македония горят българско знаме

Профила ВМРО YМС Гази Баба където е пуснат клипа с паленето на българското знаме е меко казано съмнителен, направо фейков.
Истинския профил на ВМРО-ДПМНЕ ОК Гази Баба

Удбаши и чекисти в единен строй и цели - разединение, сеене на неприязън и омраза.

De Ruyeter
Редовен потребител
Контакт:

Мнение от De Ruyeter » 20 Ное 2020, 13:13

Само комуняги, сърбомани и "интернационалисти" жадуващи за "братска обич и разбирателство" могат да подкрепят Македония на този етап. Вигенин (Вагинин) мекотелото и комунистическата отрепка ако беше във министър на външните работи, щеше да подкрепи комунистическите си събратя.
За пример само: защо австрийците не кажат, че говорят на австрийски език? Че езикът им няма нищо общо с немския? Или швейцарците да кажат че има швейцарски език?

Христо Спириев
Редовен потребител
Контакт:

Мнение от Христо Спириев » 20 Ное 2020, 14:39

De Ruyeter написа: ↑
20 Ное 2020, 13:13
За пример само: защо австрийците не кажат, че говорят на австрийски език? Че езикът им няма нищо общо с немския? Или швейцарците да кажат че има швейцарски език?
Те и Гошо Тарабата си нямат.
И Димитровград си нямат.
И коминтерно умрѐ.
Кой да им направи друг език?
Дори Македонски литературен кръжок от млади български комунисти си нямат.

De Ruyeter
Редовен потребител
Контакт:

Мнение от De Ruyeter » 20 Ное 2020, 16:32

Много странна, да не кажа психопатска аргументация извеждат някои членове на форума. Боко Тиквата не е пример за подражание в нито едно отношение, особено като поведение спрямо жените е на ниво комбинация между балканска мечка, нереализирал се мачо и квартален смотаняк. Обаче като чета изказванията на мЪкедонските лайнари за жени, надминаха ни......Разкриват злоба, комплексарщина, тънкопишковщина, далеч са от всякакво европейско мислене и елементарно уважение. Трябва да измре поколението, отровено от сръбската пропаганда и тогава да се мисли за нови преговори!

Христо Спириев
Редовен потребител
Контакт:

Мнение от Христо Спириев » 20 Ное 2020, 18:46

Велуики български патриоти от най-новобългарско и най-голямобългарско и единствено самобългарско време от ВМакедонскаРО, защитаващи Македония ли?, България ли?....баси вече стана объркано какво и от кого се защитават и за какво се борят ....абе от квото и за квото се сетите. Готови и жертвайки живота си .....хвърляйки пиратки от н-тия етаж, в епична битка с жестоки и коварни пожарникарски маркучи в Пирот, опааа грешка - да се има в предвид ул. "Пиротска" в София. А някои са готови да жертват и свидни части от тялото - например средния си пръст, изпъвайки го с максимална воля и сетни сили вследствие, на което може да скъсат менискус или да разтегнат коремен мускул и да бъдат извадени за дълго време от борбата за ...кокала на софрата.

Изображение
Изображение
Последна промяна 1 на Христо Спириев, променена общо 20 пъти

iasen ianakiev
Редовен потребител
Контакт:

Мнение от iasen ianakiev » 20 Ное 2020, 19:00

20 Ное 2020, 18:46
Велуики български патриоти от най-новобългарско и най-голямобългарско и единствено самобългарско време от ВМакедонскаРО, защитаващи Македония ли?, България ли?....баси вече стана объркано какво и от кого се защитават и за какво се борят ....абе от квото и за квото се сетите. Готови и жертвайки живота си .....хвърляйки пиратки от н-тия етаж, в епична битка с жестоки и коварни пожарникарски маркучи в Пирот, опааа грешка - да се има в предвид ул. "Пиротска" в София. А някои са готови да жертват и свидни части от тялото - например средния си пръст, изпъвайки го с максимална сила вследствие, на което може да скъсат менискус или да разтегнат коремен мускул и да бъдат извадени за дълго време от борбата за ...кокала на софрата.

Изображение
Изображение
А това били торбата с л.йна и педераста дето не е ходил войник. :) :)

Bonev
Редовен потребител
Контакт:

Мнение от Bonev » 20 Ное 2020, 19:03

Спириев, писанията ти какво общо имат с темата. Би ли се обосновал защо трябва да приемаме исканията на Македония безусловно. Ама с повечко разум и по-малко емоции, ако е възможно. Отстъпките пред България болят повече от тези пред Гърция.

Христо Спириев
Редовен потребител
Контакт:

Мнение от Христо Спириев » 20 Ное 2020, 19:04

Те, те, ама са патреоти! Нали?
Аааааа!

Христо Спириев
Редовен потребител
Контакт:

Мнение от Христо Спириев » 20 Ное 2020, 19:07

Bonev написа: ↑
20 Ное 2020, 19:03
Спириев, писанията ти какво общо имат с темата. Би ли се обосновал защо трябва да приемаме исканията на Македония безусловно. Ама с повечко разум и по-малко емоции, ако е възможно. Отстъпките пред България болят повече от тези пред Гърция.
Грешка!
Никога и никъде не съм написал да приемаме безусловно ничии искания.

А какви безусловни искания е поставила РСМакедония спрямо България?
Никъде не съм срещнал такова нещо - безусловни искания спрямо България!

iasen ianakiev
Редовен потребител
Контакт:

Мнение от iasen ianakiev » 20 Ное 2020, 19:10

20 Ное 2020, 19:04
Те, те, ама са патреоти! Нали?
Аааааа!
Тия боклуци не са никакви патриоти, а пу.ки.

Аватар
Dinain
Редовен потребител
Контакт:

Мнение от Dinain » 20 Ное 2020, 19:57

Очаквателна жлъчна позиция на Мизиец, никаква изненада тук. :lol:

...
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 8519066730

Интересни резултати от анкета. Аз отговорих "езикови", в смисъл някаква публична формулировка за упоение на страстите и възцаряване на мир по езиковия "спор".

Изненадващо цели 48% отговарят, че имат "исторически" претенции към Македония.

Как се мери това? :roll:

Звучи като бракоразводно дело, в което ищецут претендира за "любов". :roll:
Сбърках!
Т-72, 24.02.22

Жалък си и си морално пропаднал тип, оправдаващ военните престъпления на полудял близкоизточен диктатор.Thorn, 26.08.25 🤭

Аватар
контрол_alt
Редовен потребител
Контакт:

Мнение от контрол_alt » 21 Ное 2020, 00:10

Bonev написа: ↑
20 Ное 2020, 19:03
Безсмислено е да се търси аргументация. Аз затова се отказах да пиша по темата още когато видях, че вместо някакъв разумен разговор се започва с местно политиканстване, разчистване на сметки и бордърлайн истерия.
"Либералът е комунист с диплома, мислещ като негър."

Аватар
Amazon
Модератор
Контакт:

Мнение от Amazon » 21 Ное 2020, 21:03

Според мен този отказ подкопава позицията на Заев, което не е готино. Защото според мен той е про-български настроен в границите на разумното и е подозрителен към сърбите. А изказването за средният пръст идва от журналиста а не от него. Да не забравяме все пак, че той е македонски премиер а не български. Освен това както ДиРютер спомена, макетата са с малко селски манталитет.

iasen ianakiev
Редовен потребител
Контакт:

Мнение от iasen ianakiev » 21 Ное 2020, 21:11

Amazon написа: ↑
21 Ное 2020, 21:03
Освен това както ДиРютер спомена, макетата са с малко селски манталитет.
Като гледам никак не е малко. ;) ;)

miau
Редовен потребител
Контакт:

Мнение от miau » 22 Ное 2020, 13:27

Още едно мнение по темата:

https://www.youtube.com/watch?v=t8B_nxH ... =emb_title
All those... moments will be lost... in time,... like tears... in rain.

Христо Спириев
Редовен потребител
Контакт:

Мнение от Христо Спириев » 15 Дек 2020, 16:33

Да отбележиш смъртта на югославския лидер Йосип Броз Тито в Скопие е като на кмета на Берлин да му хрумне да отбележи смъртта на Адолф Хитлер в Берлин...
Това казва българският външен министър Екатерина Захариева.
https://www.dnevnik.bg/sviat/2020/12/15 ... ome_layer2
Този аргумент от устата на български външен министър е безумно нелеп!
Такъв аргумент е абсурден!
Толкова други неща могат да се пишат и кажат, но точно това?

Нелеп и абсурден, защото в собствената и страна има град Димитровград, кръстен на предател на българите в Македония. Все едно в Германия да има Хитлерград, по нейното сравнение.
В собствената и държава има град, областен център на Пиринска Македония Благоевград, все едно в Германия да има град на идеолога на нацизма Розенберг , по нейното сравнение.
В собствената и държава премиера е бодигард на правешкия диктатор.
Премиера на собствената и държава е завършил по негови думи "университет" при правешкия диктатор.
Поругава се паметта на жертвите на комунизма с чествания на рождения ден на правешкия диктатор.
В собствената и държава има музей на правешкия диктатор и го почитат политици, журналисти, професори и всякакви ментално увредени индивиди.
В собствената и държава има музей и паметници и чествания на съветски терорист, македонист и национален предател.

Точно с такъв аргумент да съдиш други???
Тази калинка постоянно бълва нелепости.

Учудва ли се още някой, че никой на Запад не разбирал нашата позиция?

Ами когато България бе дори приета в ЕС, президент бе агент Гоце от ДС!

De Ruyeter
Редовен потребител
Контакт:

Мнение от De Ruyeter » 18 Дек 2020, 12:25

Че Тито си е диктатор за това две мнения няма. Разбира се сърбоманите и до ден днешен циврят за него "Тито врати се". Държава, която почита Тито като велик няма място в ЕС. Все едно да почиташ Сталин. Македонската история е сбъркана, измислена от сърбите и мекерето Тито най-вече след 1944 г. Те има попмпат жалкото самочувствие, избиват българите в Македония след 1944г. Погледнете в османските регистри - Спириев - отвори си гуреливите от сръбска помия очички и виж - до 1912 г. никъде турците не споменават термина "македонец". Има само БЪЛГАРИ, БЪЛГАРИ, набий си го в кратуната. Езикът им е измислен от сърбите.
Какво ми политиканстваш кой управлява България? Респект към министър Захариева, че им го набива на гнусните макета без вазелин!

De Ruyeter
Редовен потребител
Контакт:

Мнение от De Ruyeter » 18 Дек 2020, 12:29

Спириев, пий си редовно хапчетата, взимай си динарите и рублите и недей да ръсиш бълвочи. В твоето възпалено от пропагадната мозъче Захариева е постъпила недостойно. За мен (а и много други постъпката й прави чест). Десетилетия наред се нагледах на политици безродници, бързащи да признават територията Македония, да се мазнят на тамошните комуняги. Докато не си променят мисленето, учебниците и историята, няма ЕС за тях!

Христо Спириев
Редовен потребител
Контакт:

Мнение от Христо Спириев » 18 Дек 2020, 13:16

18 Дек 2020, 12:29
Спириев, пий си редовно хапчетата...
Егати.
Форума се напълни с лечители. :lol:
18 Дек 2020, 12:25
Респект към министър Захариева, че им го набива на гнусните макета без вазелин!
Аре стига, ве!
Не знаех, че тази е травестит! :lol:

Пък нали претендираме, че са българи!
Нали искаме да се пишат българи?
Са, гнусни макета ли са или гнусни българи?
Последна промяна 2 на Христо Спириев, променена общо 18 пъти

Отговори