Общи приказки ⇒ СПОРТ
Модератори: Ksantip, Sharana, pnp5q
- Amazon
- Модератор
- Контакт:
- Status: Offline
Re: СПОРТ
Китайците водят по брой златни медали - просто са обрали медалите при стрелбата и скоковете във вода. И разбра се традиционно тениса на маса. Тук се върти една гадна шега: Как може американците да не спечелят златото при стрелбата - все пак това е национален спорт. Ами защото не било училищна зона... 
-
miau
- Редовен потребител
- Контакт:
Първи златен медал за българия на олимпийските игри. Спечели го Семен Новиков, натурализаиран украинец, в категория до 87 кг.
Ако не сте гледали финала - гледайте го.
Бронз в таекуондото и вдигането на тежести.
Ако не сте гледали финала - гледайте го.
Бронз в таекуондото и вдигането на тежести.
All those... moments will be lost... in time,... like tears... in rain.
- Amazon
- Модератор
- Контакт:
Току що друг български борец, този път руски имигрант обърна в последната минута американеца и отива на финал!
Иначе САЩ поведоха и по златни медали с 30. А като общо количество имат 103 медала. Което е изключително впечатляващо защото голяма част не са професионални спортисти - просто колежански спортове.
Иначе САЩ поведоха и по златни медали с 30. А като общо количество имат 103 медала. Което е изключително впечатляващо защото голяма част не са професионални спортисти - просто колежански спортове.
-
Sasel
- Редовен потребител
- Контакт:
Златен медал със световен рекорд!!! Честито!

Dinain към rki: Спри се, бе човек. Побърка се...
"нормално беше да има някакво кръвопускане" Dinain за кланетата на цивилни алауити.
Руснаците ще модернизират Ту-142 за да попълнят загубите на А-50. Dinain
"нормално беше да има някакво кръвопускане" Dinain за кланетата на цивилни алауити.
Руснаците ще модернизират Ту-142 за да попълнят загубите на А-50. Dinain
- Amazon
- Модератор
- Контакт:
-
miau
- Редовен потребител
- Контакт:
Изпуснах го. Цял ден се занимавам с глупости.
Довечера, преди 21 часа си пуснете БНТ1/3, за да гледате финала в борбата. Да видим сребро или злато.
Боряна Калейн със сребърен медал в художествената гинмастика. Първи медал от 1988 година насам.
Довечера, преди 21 часа си пуснете БНТ1/3, за да гледате финала в борбата. Да видим сребро или злато.
Боряна Калейн със сребърен медал в художествената гинмастика. Първи медал от 1988 година насам.
All those... moments will be lost... in time,... like tears... in rain.
- Мокрия
- Редовен потребител
- Контакт:
Златен медал по борба.
Магомед Рамазанов, роден в малко село в Дагестан през 1993-а, етнически аварец, състезател по свободна борба (категория до 86 кг) за България и жител във Велико Търново от 2024 година, току-що спечели т р е т о олимпийско злато за България!...
Във финала той се изправи срещу легендата на Иран, трикратния световен и олимпийски шампион от Токио 2020 Хасан Яздани (който, за жалост, се бори с контузия) – и спечели със 7:1 точки!
„Във Велико Търново се чувствам отлично, климатът и природата са много близки до нашите в Дагестан. Хората и тук обичат борбата. Не се чувствам чужденец, защото имаме сходен манталитет, а и брат ми вече две години е тук“, казва Рамзанов в едно от последните си интервюта
Магомед Рамазанов, роден в малко село в Дагестан през 1993-а, етнически аварец, състезател по свободна борба (категория до 86 кг) за България и жител във Велико Търново от 2024 година, току-що спечели т р е т о олимпийско злато за България!...
Във финала той се изправи срещу легендата на Иран, трикратния световен и олимпийски шампион от Токио 2020 Хасан Яздани (който, за жалост, се бори с контузия) – и спечели със 7:1 точки!
„Във Велико Търново се чувствам отлично, климатът и природата са много близки до нашите в Дагестан. Хората и тук обичат борбата. Не се чувствам чужденец, защото имаме сходен манталитет, а и брат ми вече две години е тук“, казва Рамзанов в едно от последните си интервюта
- Amazon
- Модератор
- Контакт:
Приключи. Наистина много приятна олимпиада. България се представи добре. Това, което поне за мен е интересно е изместването на медалите към източното полукълбо. Китай, Япония и Австралия са на второ, трето и четвърто място. САЩ пък счупиха 40 годишен рекорд за брой медали. Европа традиционно се представи супер, но това в крайна сметка си е основно Европейски празник. Хубавото е, че явно популярността на Олимпиадата расте.
-
Пепеляев
- Редовен потребител
- Контакт:
Прекрасна Олимпиада! Освен че разкряка всичкото -фили и -фоби по света да им лъснат голите дупета, тя ни даде и нови герои на нормалността - турския стрелец непукист, пакистанецът с копието, който спокойно можеше да убие дракона от "Игра на тронове", Карлос Насар, който преби конкуренцията на "момиченце", българският дагестанец борец, който можеше да се възползва от контузията на легендарния си съперник на финала, но не го направи и мн.други.
- Мокрия
- Редовен потребител
- Контакт:
Изповедта на Кимиа Ализаде
Още една емоционална изповед на чужденка, избрала да се състезава за страната ни.
Кимиа Ализаде спечели бронзов медал на олимпийския турнир по таекуондо в категория до 57 килограма в Париж. 26-годишната жена е иранка, но от март тази година се състезава за България.
БЛИЦ припомня, че на 10 януари 2020 година Кимиа емигрира от Иран и обявява, че повече няма да се състезава за родината си.
Тя се аргументира с „ужасяващия политически режим“ в Техеран, с който никога не е била съгласна.
„Аз съм една от милионите потиснати жени в Иран, с които управляващите се подиграват от години. Напускам, емигрирам. Никога не съм била толкова унижавана. Взимаха ме, където пожелаят. Обличах, каквото ми нареждаха, повтарях всяко изречение, което ми диктуваха. Винаги, когато имаше възможност, ме експлоатираха“, разкри още тогава Кимиа.
„Не искам повече да седя на масата на лицемерието, лъжата, несправедливостта и ласкателството, нито да остана съучастник в корупцията и лъжите на режима“, добавя Ализаде.
На олимпийските игри в Токио през 2021 година първоначално изявява желание да се състезава за Германия, но в крайна сметка представлява олимпийския отбор на бежанците.
Главен виновник за нейното идване в България е на председателя на федерацията ни по таекуондо Слави Бинев.
„Мога да бъда много убедителен, трудно е да се конкурираш със страните от арабския свят. Ако трябваше да се борим само с пари, нямаше да се справим. За нея имаше огромен интерес от Германия, Белгия, от много други страни. В крайна сметка успяхме да се преборим с конкуренцията. Трябва да благодаря много на Фарзад за диалога (б.р. - треньорът на националите ни Фарзад Золхадри)“, заяви Слави Бинев през март.
Още тогава той прогнозира, че Кимиа ще се завърне от Игрите в Париж най-малко с бронзов медал.
Още една емоционална изповед на чужденка, избрала да се състезава за страната ни.
Кимиа Ализаде спечели бронзов медал на олимпийския турнир по таекуондо в категория до 57 килограма в Париж. 26-годишната жена е иранка, но от март тази година се състезава за България.
БЛИЦ припомня, че на 10 януари 2020 година Кимиа емигрира от Иран и обявява, че повече няма да се състезава за родината си.
Тя се аргументира с „ужасяващия политически режим“ в Техеран, с който никога не е била съгласна.
„Аз съм една от милионите потиснати жени в Иран, с които управляващите се подиграват от години. Напускам, емигрирам. Никога не съм била толкова унижавана. Взимаха ме, където пожелаят. Обличах, каквото ми нареждаха, повтарях всяко изречение, което ми диктуваха. Винаги, когато имаше възможност, ме експлоатираха“, разкри още тогава Кимиа.
„Не искам повече да седя на масата на лицемерието, лъжата, несправедливостта и ласкателството, нито да остана съучастник в корупцията и лъжите на режима“, добавя Ализаде.
На олимпийските игри в Токио през 2021 година първоначално изявява желание да се състезава за Германия, но в крайна сметка представлява олимпийския отбор на бежанците.
Главен виновник за нейното идване в България е на председателя на федерацията ни по таекуондо Слави Бинев.
„Мога да бъда много убедителен, трудно е да се конкурираш със страните от арабския свят. Ако трябваше да се борим само с пари, нямаше да се справим. За нея имаше огромен интерес от Германия, Белгия, от много други страни. В крайна сметка успяхме да се преборим с конкуренцията. Трябва да благодаря много на Фарзад за диалога (б.р. - треньорът на националите ни Фарзад Золхадри)“, заяви Слави Бинев през март.
Още тогава той прогнозира, че Кимиа ще се завърне от Игрите в Париж най-малко с бронзов медал.
- Amazon
- Модератор
- Контакт:
Днес бях на стадиона, на който догодина ще е финала на световното по футбол(обявиха го). Има ли България реални шансове да участва? Питах Гугъл и не става ясно. Само разбрах, че на това световно ще участват повече отбори - 48.
- bigdragon
- Редовен потребител
- Контакт:
След последните срещи няма и теоретични (математически)...
"Киев покръсти Русия. Киев ще я опее!"
Драгомир Янков
Моля, ако нещо в мен не ви харесва, не ме уведомявайте за това.
Постарайте се да преживеете този шок самостоятелно...!
Драгомир Янков
Моля, ако нещо в мен не ви харесва, не ме уведомявайте за това.
Постарайте се да преживеете този шок самостоятелно...!
- Amazon
- Модератор
- Контакт:
Баси, цена за билет за първият мач САЩ - Парагвай между $2,735 и $1120
Кой с всичкият си ще даде толкова пари за футболен мач?!?
Нищо чудно че все още има 3000 непродадени билета...
https://www.msn.com/en-us/sports/soccer ... 9d11&ei=20
Нищо чудно че все още има 3000 непродадени билета...
https://www.msn.com/en-us/sports/soccer ... 9d11&ei=20
-
Изчезнал Безследно
- Редовен потребител
- Контакт:
Четвъртият беше в последната минута!
“Culture is roughly everything we do and monkeys don't.”
Fitzroy Richard Somerset, 4th Baron Raglan
Fitzroy Richard Somerset, 4th Baron Raglan
- Amazon
- Модератор
- Контакт:
Малък весел скандал!
Justin Trudeau, бившият канадски премиер, вместо на мача Канада - Босна, който канадците за малко да загубят, е бил на мача САЩ-Паргвай, защото гаджето му Кати Пери е била част от програмата. Човека си има приоритети, и като знаем колко откачена(в сексуалният смисъл на думата) е Кати Пери, съм сигурен че решението му се е отплатило хилядократно.
От друга страна, канадците са меко казано кисели… 
- Amazon
- Модератор
- Контакт: