Amazon написа: ↑27 Сеп 2023, 20:39
Залитате към българска политика. Не си губете времето да пишете мнения, които ще бъдат моментално изтрити независимо колко е ценно съдържанието им.
Dinain написа: ↑27 Сеп 2023, 21:03
Христо Спириев написа: ↑27 Сеп 2023, 19:59
Dinain написа: ↑27 Сеп 2023, 15:40
Знаех си, че колкото повече оръжие се дава от България, толкова повече Спириев ще реве "Изедници, предатели, руски подлоги!".
Малиии, "изедници". Не си спомням да съм използвал тази дума. Ма карай, не ти е за първи път такива шмекерии. Що не ги наречеш с истинското мутроолигарси.
Я, кажи сега - защо така неглижираш незаобиколимата роля на евроАтлантите

...
Много просто, Спириев...
Защото темата е за какво се праща на Украйна, а не за българската политика.
И наблюдението ми важи с пълна сила.
Разбира се, че е политика по отношение на една агресия, която е заплаха за сигурността и съществуването ни. Външна политика, с вътрешни циркове за наивници, саботираща Украйна и обслужваща кремълската агресия. И като го изтриете, това ще го промени ли?
Пак ли трябва да Ви напомням, че декември 2021 г. Кремъл постави ултиматум за подялба на Европа и България и Румъния бяха поименно споменати от МИД, като кремълски контрол? Да, политика е за цивилизационен избор.
Десетки пъти съм писал, че срещу България се води хибридна агресия от Кремъл. България е хибридно окупирана от Кремъл чрез подопечната и зависима комунистическочекистка мафия и мутроолигарси, всички с генезис и зависимост от престъпната комунистическа върхушка и Държавна Сигурност. Държава с изцяло пробити структури и служби. И обслужва и финансира агресията на Кремъл чрез нефта и газа.
Дори мейнстрийм и влиятелни медии на Запад вече буквално пишат, назад съм посочвал, че България е държава на мафията.
Вече и за слепите би трябвало да е ясно при тази поредна имитация на помощ с поредния скрап на менте евроатлантиците, с този публично разиграван цирк, този пълен отказ от предоставяне на тежко въоръжение за Украйна, че политическия ни елит обслужва Кремъл.
Въоръжение, което е с изтекла годност, невъзможно да поддържаме, напълно невъзможно да експлоатираме поради над 20% недокомплект от състав и което предоставено на Украйна да се защити е гаранция за нашата сигурност заедно с членството ни в НАТО.
......................