Работен форум ⇒ Проблеми и решения (helpdesk)
Модератор: Ksantip
- bigdragon
- Редовен потребител
- Контакт:
- Status: Offline
Re: Проблеми и решения (helpdesk)
От личния компютър снимките се качват като прикачени файлове.
Под полето за писане та текст има бутони за това.
Например:
Под полето за писане та текст има бутони за това.
Например:
"Киев покръсти Русия. Киев ще я опее!"
Драгомир Янков
Моля, ако нещо в мен не ви харесва, не ме уведомявайте за това.
Постарайте се да преживеете този шок самостоятелно...!
Драгомир Янков
Моля, ако нещо в мен не ви харесва, не ме уведомявайте за това.
Постарайте се да преживеете този шок самостоятелно...!
- Archer
- Редовен потребител
- Контакт:
Re: Икономиката на Русия и външната ѝ политика
Как слагате клоунските икони гледам че ги няма при емоджитата
- Amazon
- Модератор
- Контакт:
- rki
- Редовен потребител
Андроид, но мисля че и при уиндоуса има лесна и удобна възможност, зависи от браузъра.
The USSR is still collapsing before our very eyes
Parasha delenda est
- Dinain
- Редовен потребител
- Контакт:
Android forever
Като напишеш примерно
Clown и можеш да го замениш с
Pig става
И т.н.
Като напишеш примерно
Clown и можеш да го замениш с
Pig става
И т.н.
Сбърках!
Т-72, 24.02.22
Жалък си и си морално пропаднал тип, оправдаващ военните престъпления на полудял близкоизточен диктатор.Thorn, 26.08.25 🤭
Т-72, 24.02.22
Жалък си и си морално пропаднал тип, оправдаващ военните престъпления на полудял близкоизточен диктатор.Thorn, 26.08.25 🤭
- Archer
- Редовен потребител
- Контакт:
- Amazon
- Модератор
- Контакт:
Мерси за помоща. Преместих мненията. Добре, че преди месец смених айфона със самсунг. 
Под Edge обаче не става номера.
Под Edge обаче не става номера.
- rki
- Редовен потребител
Трябва да бръкнеш настройките за писане. За едж конкретно не съм гледал, но би трябвало да имаш опция за активиране на емоджи.
The USSR is still collapsing before our very eyes
Parasha delenda est
-
IK13
- Редовен потребител
- Контакт:
Тест. Отдавна съм регистриран, но не ми позволяваше да поствам....
- Dinain
- Редовен потребител
- Контакт:
Не е нито хостинга, нито платформата, а ето тази защита, която се предлага безплатно от хостинга - https://www.cloudflare.com/learning/what-is-cloudflare/Amazon написа: ↑10 Окт 2025, 23:01И аз така и никога не открих защо. Макар че при мен се случва веднъж на месец а не през ден. Не знам дали е проблем на хостинга, или на форумната платформа (phpBB). Обикновено се оправя след като рестартирам айпада, или изчистя кеша на браузера на PC-то.Bruchpilot написа: ↑10 Окт 2025, 22:46Някой може ли да ме просветли, защо мине се не мине ден и по някаква причина съм blacklisted?
И мен ме blacklist-ва редовно, ако влизам във форума от навън (мобилен интернет). Влизам почти само от телефона, и почти само през wi-fi.
При домашен wi-fi, мисля че всеки доставчик на интернет в днешно време предлага безплатно услугата "статично IP". Иначе може да ти се сменя всеки път, когато включиш/изключиш устройството от домашната мрежа.
Когато си на открито, устройството ти получава нов IP всеки път, когато се преместиш от обсега на една мобилна клетка в обсега на друга. Защитата филтрира постоянно IP адресите на всички устройства, които се опитват да достъпят форума (за писане, не просто за четене), и ако въпросния IP адрес фигурира в някоя от много им бази данни за blacklisted адреси, следва блокаж. Blacklist-нат IP адрес може да няма нищо общо с вас, те са краен брой и се "заемат" постоянно от едно или друго устройство.
Ако питате защо е нужна тази защита - без нея ботове се регистрират успешно през час и започват да спамят реклами. Заради това се принудих да я пусна.
Сигурно съм го обяснил много лаишки и ще се намери някой не ме коригира, но амбиции да ставам network engineer нямам, а форумът го направих за забавление, не за да ми се превръща във втора работа. Доброволци за администратор с нужните умения и същевременно доверие, че няма да затрият сайта от злоба, не се намериха. Та така.
Сбърках!
Т-72, 24.02.22
Т-72, 24.02.22
- Dinain
- Редовен потребител
- Контакт:
Коя бот проверка? Можеш ли да качиш скрийншот.Изчезнал Безследно написа: ↑18 Юли 2026, 07:48Бот проверката не работи. постоянно рестартира.
А на първа страница ми съобщава:
Последно посещение: 22 Апр 2025, 15:11
Дата и час: 18 Юли 2026, 07:47
Сбърках!
Т-72, 24.02.22
Т-72, 24.02.22
-
Изчезнал Безследно
- Редовен потребител
- Контакт:
Сега се оправи. Постоянно рестартираше проверката.Dinain написа: ↑18 Юли 2026, 11:12Коя бот проверка? Можеш ли да качиш скрийншот.Изчезнал Безследно написа: ↑18 Юли 2026, 07:48Бот проверката не работи. постоянно рестартира.
“Culture is roughly everything we do and monkeys don't.”
Fitzroy Richard Somerset, 4th Baron Raglan
Fitzroy Richard Somerset, 4th Baron Raglan
- EddieBG
- Редовен потребител
- Контакт:
/off
Не е безплатна - с някои изключения, при бизнес-акаунтите например.
Навремето някои доставчици даваха безплатно статично IP, ама откакто IPv4 адресите попривършиха не само че вече не дават безплатно, ами някои взеха да се изтарикатяват и да прекарват част от домашните си клиенти зад NAT...
"Должен высказать свой печальный взгляд на русского человека - он имеет такую слабую мозговую систему, что не способен воспринимать действительность как таковую."
И.Павлов
И.Павлов
- Dinain
- Редовен потребител
- Контакт:
Ок.Изчезнал Безследно написа: ↑19 Юли 2026, 04:57Сега се оправи. Постоянно рестартираше проверката.Dinain написа: ↑18 Юли 2026, 11:12Коя бот проверка? Можеш ли да качиш скрийншот.Изчезнал Безследно написа: ↑18 Юли 2026, 07:48Бот проверката не работи. постоянно рестартира.
Сбърках!
Т-72, 24.02.22
Т-72, 24.02.22