Работен форум ⇒ Стилове (ВАЖНО!!!)
Модератор: Ksantip
- admin
- Site Admin
- Контакт:
- Status: Offline
Стилове (ВАЖНО!!!)
Здравейте
Тук можете да видите над 200 стила за инсталиране във форума: https://www.phpbb.com/customise/db/styl ... _styles-12
Приемат се предложения.
В момента има инсталирани два - базовия prosilver и още един prosilver SE, но ще добавям.
Всеки може да си избира в какъв стил да вижда форума измежду инсталираните - горе вдясно цъкнете върху името си > user control panel > board preferences > my board style > Submit.
Тук можете да видите над 200 стила за инсталиране във форума: https://www.phpbb.com/customise/db/styl ... _styles-12
Приемат се предложения.
В момента има инсталирани два - базовия prosilver и още един prosilver SE, но ще добавям.
Всеки може да си избира в какъв стил да вижда форума измежду инсталираните - горе вдясно цъкнете върху името си > user control panel > board preferences > my board style > Submit.
The Administration
www.fenixforum.net
www.fenixforum.net
- admin
- Site Admin
- Контакт:
Re: Стилове
Инсталирани са още 2 стила, при единият аватарите са отляво на постовете. Излиза, че това зависи от стила, а не от настройки.
The Administration
www.fenixforum.net
www.fenixforum.net
- admin
- Site Admin
- Контакт:
Добавка към горния линк - форумът е phpbb 3.1.9, т.е. за съжаление с него работят само стиловете за версия 3.1.хх
Примерно стил за версия 3.0.5 няма да работи.
Примерно стил за версия 3.0.5 няма да работи.
The Administration
www.fenixforum.net
www.fenixforum.net
- Ksantip
- Модератор
- Контакт:
Стилове
От стиловете, които можем да избираме, https://www.phpbb.com/customise/db/style/black/ ми допадна най-много.
- Thorn
- Редовен потребител
- Контакт:
Стилове
Е, не, не черен.
Обикновено съм прав
За неудобни факти трябва да има наказания. Петя.
Разумните хора не се съмняват. Жертвите в Газа са малко.Dinain
Израел никого не е окупирал, никого. Не съществува арабски въпрос. Спириев
- admin
- Site Admin
- Контакт:
Стилове
Инсталирани са още 4 черни стила и 1 оранжево-жълт.
>>
"Всеки може да си избира в какъв стил да вижда форума измежду инсталираните - горе вдясно цъкнете върху името си > user control panel > board preferences > my board style > Submit."
>>
"Всеки може да си избира в какъв стил да вижда форума измежду инсталираните - горе вдясно цъкнете върху името си > user control panel > board preferences > my board style > Submit."
The Administration
www.fenixforum.net
www.fenixforum.net
- Amazon
- Модератор
- Контакт:
Този зеленият изглежда приятен за очите: https://www.phpbb.com/customise/db/style/ne_blackgreen/
- Ksantip
- Модератор
- Контакт:
И аз минах на него - най-ненатоварващ ми е.Amazon написа:Този зеленият изглежда приятен за очите: https://www.phpbb.com/customise/db/style/ne_blackgreen/
- Amazon
- Модератор
- Контакт:
Динайн, какво мислиш за зеления като основен фон? Бутоните горе в ляво са почти едно към едно с БС. Хората няма да се объркват.
- admin
- Site Admin
- Контакт:
Инсталирах и него. Ксантип сигурно се е объркал, този ne-blackgreen не беше инсталиран още.
Значи в момента има инсталирани 5 вариации на черно - чисто черно, черно (зелено), черно (зелено2) и последния ne-blackgreen.
По подразбиране сега виждам, че е останал базовия (prosilver), който си е както му е името, доста семпъл. Аз лично ползвам SE Square Left - аватарите са отляво, както съм свикнал от всички форуми, и може да се разтегли на цял екран.
Нещо важно - има инсталиран и български език (езикът се сменя от същото меню, където и стила), така се сменят и имената на бутоните.
Стилът по подразбиране е важен, обаче не ми се иска да е черен. Статистически повечето хора си остават със стила по подразбиране и никога не го сменят, така е.
Какво ще кажете за SE Square Left?
Значи в момента има инсталирани 5 вариации на черно - чисто черно, черно (зелено), черно (зелено2) и последния ne-blackgreen.
По подразбиране сега виждам, че е останал базовия (prosilver), който си е както му е името, доста семпъл. Аз лично ползвам SE Square Left - аватарите са отляво, както съм свикнал от всички форуми, и може да се разтегли на цял екран.
Нещо важно - има инсталиран и български език (езикът се сменя от същото меню, където и стила), така се сменят и имената на бутоните.
Стилът по подразбиране е важен, обаче не ми се иска да е черен. Статистически повечето хора си остават със стила по подразбиране и никога не го сменят, така е.
Какво ще кажете за SE Square Left?
The Administration
www.fenixforum.net
www.fenixforum.net
- контрол_alt
- Редовен потребител
- Контакт:
Не че е толкова важно, но според мен най-добре е да се търси стил максимално близък до Бойна слава с тъмни кермидено-червени разделителни ленти, които да открояват постовете. Приемственост и се създава впечатление, че попадаш на познато място.
"Либералът е комунист с диплома, мислещ като негър."
- Ksantip
- Модератор
- Контакт:
Объркал съм се. Просто ne-blackgreen и черно (зелено) си приличат. Черно (зелено) ми харесва най - много засега, а и директно разтегля на цял екран.
-
райнхард
- Редовен потребител
- Контакт:
По мое скромно мнение, от наличните стилове най-подходящ за такъв по подразбиране е SE Square Left. Има някакъв контраст между постовете и не дразни окото (сега все едно се сливат и не знаеш къде свършва единият и къде започва другият). Освен това аватарите са отляво и това много помага да се ориентираш бързо. Много хора не се регистрират никога или рядко влизат в профила си и само четат и за тях този стил SE Square Left би създал прегледност според мен. Освен това те си остават със стила по подразбиране и рядко се занимават с промяна на настройки.
-
райнхард
- Редовен потребител
- Контакт:
Иначе идеалният вариант е стил максимално близък до този на Бойна слава, или поне с разделителни ленти в различен цвят, които да открояват постовете.
- Dinain
- Редовен потребител
- Контакт:
Ами няма точно такъв. Но има Латте, който съдържа много от познатите функции. По дифолт е на цял екран и аватарите са отляво, нюанс между постовете също има.
Сбърках!
Т-72, 24.02.22
Жалък си и си морално пропаднал тип, оправдаващ военните престъпления на полудял близкоизточен диктатор.Thorn, 26.08.25 🤭
Т-72, 24.02.22
Жалък си и си морално пропаднал тип, оправдаващ военните престъпления на полудял близкоизточен диктатор.Thorn, 26.08.25 🤭
-
райнхард
- Редовен потребител
- Контакт:
Да, Латте (thumbs up). Дано го сложите за основен (такъв по подразбиране). Най-близък е до Бойна слава.
- admin
- Site Admin
- Контакт:
Въведен е нов стил по подразбиране на форума - Latte.

Този стил виждат и нерегистрираните потребители.
ВАЖНО!
Всеки потребител има възможността да избере стила (изгледа) на форума за себе си.
За целта отидете на "Потребителски настройки" (с Latte те са изведени в иконка горе на главната страница; иначе са в падащото меню под потребителското Ви име), влезте в "Настройки за Форума", "Моят Стил" > изберете един от инсталираните стилове и натиснете "Изпрати".
От същото меню можете да смените и езика на форума.
Също така, ако желаете да виждате форума разтеглен колкото е широчината на браузера Ви, от предното меню изберете "Настройки на изгледа" > Use maximum width: Yes - но опцията не е налична за абсолютно всички стилове.
Този стил виждат и нерегистрираните потребители.
ВАЖНО!
Всеки потребител има възможността да избере стила (изгледа) на форума за себе си.
За целта отидете на "Потребителски настройки" (с Latte те са изведени в иконка горе на главната страница; иначе са в падащото меню под потребителското Ви име), влезте в "Настройки за Форума", "Моят Стил" > изберете един от инсталираните стилове и натиснете "Изпрати".
От същото меню можете да смените и езика на форума.
Също така, ако желаете да виждате форума разтеглен колкото е широчината на браузера Ви, от предното меню изберете "Настройки на изгледа" > Use maximum width: Yes - но опцията не е налична за абсолютно всички стилове.
The Administration
www.fenixforum.net
www.fenixforum.net
- ValBo
- Редовен потребител
- Контакт:
Re: Стилове (ВАЖНО!!!)
Като на сладкарски форум отива това
Аз ползвам SE Square left
Аз ползвам SE Square left
Finita la commedia
- Thorn
- Редовен потребител
- Контакт:
Има ли шанс да се разкара кафенцето?
Обикновено съм прав
- Amazon
- Модератор
- Контакт:
Присъединявам се към молбата.
- admin
- Site Admin
- Контакт:
Здравейте,
Има шанс, разбира се, и е една от заявените задачи. Но още е отпускарския сезон, дизайнерът замина в отпуска и чакаме да се върне.
Когато нещо се прави "за приятел", често е последен приоритет, не е като да си "плащащ клиент" - вярвам всеки го е изпитвал на свой гръб.
Ако имате познати дизайнери и подобни, моля предложете ги. Колкото и да изглежда елементарно, едно лого е картинка - някой трябва да седне да я нарисува, да мине през няколко корекции и т.н. Същото важи и за фона отзад и въобще всякакви дизайнерски работи по форума.
Още малко търпение.
Има шанс, разбира се, и е една от заявените задачи. Но още е отпускарския сезон, дизайнерът замина в отпуска и чакаме да се върне.
Когато нещо се прави "за приятел", често е последен приоритет, не е като да си "плащащ клиент" - вярвам всеки го е изпитвал на свой гръб.
Ако имате познати дизайнери и подобни, моля предложете ги. Колкото и да изглежда елементарно, едно лого е картинка - някой трябва да седне да я нарисува, да мине през няколко корекции и т.н. Същото важи и за фона отзад и въобще всякакви дизайнерски работи по форума.
Още малко търпение.
The Administration
www.fenixforum.net
www.fenixforum.net
- centara
- Редовен потребител
- Контакт:
Това е български форум, какви са тези кафенца все едно е италиански?! Трябва да е с ракийка и салаткаИма ли шанс да се разкара кафенцето?
"Издивявам от лицемерие и двойни стандарти" - Thorn
Dinain: "Украински Mirage-4F"
Емигрант - човек, който заминава от твоята страна
Имигрант - човек, който идва в твоята страна
Научете ги тези думи най-накрая!
Dinain: "Украински Mirage-4F"
Емигрант - човек, който заминава от твоята страна
Имигрант - човек, който идва в твоята страна
Научете ги тези думи най-накрая!