Работен форум ⇒ Технически съобщения
Модератор: Ksantip
- Thorn
- Редовен потребител
- Контакт:
- Status: Offline
Re: Технически съобщения
При мен бяха стигнали 3000
Обикновено съм прав
За неудобни факти трябва да има наказания. Петя.
Разумните хора не се съмняват. Жертвите в Газа са малко.Dinain
Израел никого не е окупирал, никого. Не съществува арабски въпрос. Спириев
-
Кухулин
- Редовен потребител
- Контакт:
Не знам как действа тука модерацията, обаче по принцип трябва при даден брой отхвърлени доклади да се наказва докладчика. Може би 3 бр. за русофили и 5 бр. за русофоби 
- Sharana
- Модератор
- Контакт:
Това не са отхвърлени доклади. Когато някой докладва пост това излиза като съпорттикет в панела все едно. На почти всички им е било обърнато внимание под формата на редактирано/изтрито мнение (основателен репорт) или прочетени и игнорирани (неоснователен репорт, когато няма нарушение). Обаче са били оставени самите тикетите отворени - този пуснал репорта няма фийдек и в модераторския панел дълга опашка, където трябва да се чудиш дали някой е погледнал оплакването вече или все още не е. Затова ги и затворих всички стари вчера. Съобщенията ги получават хората, които са писали доноса, че му е било обърнато внимание
-
djio
- Редовен потребител
0! всичко е ток 
-
Кухулин
- Редовен потребител
- Контакт:
Аз имам предвид именно неоснователен доклад. Трябва да се наказва при определено количество. Просто не може да има някакви хиляди доклади по принцип. Ако са основателни, ще е наказана едната страна. Ако не са основателни, ще е наказана другата страна. И няма как да се стигне до такива цифри. Тука не е Курило все пак. Макар да се наблюдава известно, макар и далечно сходствоSharana написа: ↑23 Ное 2018, 09:58Това не са отхвърлени доклади. Когато някой докладва пост това излиза като съпорттикет в панела все едно. На почти всички им е било обърнато внимание под формата на редактирано/изтрито мнение (основателен репорт) или прочетени и игнорирани (неоснователен репорт, когато няма нарушение).
- vassiln
- Редовен потребител
Има ли начин да се ограничи скоростта на току що регистрираните потребители, или поне да не могат за известен период от време да създават нови теми?
Гледам че тази сутрин ни е навестил един китаец или бот, и за пет минути е създал десет теми.
Гледам че тази сутрин ни е навестил един китаец или бот, и за пет минути е създал десет теми.
- vassiln
- Редовен потребител
И днес имаме нов потребител, пак създал десет теми и бегал.
Някой знае ли как работи? Дали е човек, или е програма?
Някой знае ли как работи? Дали е човек, или е програма?
- Amazon
- Модератор
- Контакт:
Програма е. Вече се случва всяка седмица. Помолих Динайн да активира капитчата при регистрация на нов потребител, че ми писна да трия. Ако не я активира, ще започна да блокирам всеки нов потребител с цифри в ника.
- bukvite
- Редовен потребител
- Контакт:
Не помага. Тия ботове минават капчата от воле. При нас се регистрират по 10 на ден, затова съм оставил на ръчно потвърждение регистрациите. Няма друг работещ вариант. И модерация на първите три поста на нов юзер.
http://Istoriata.net - исторически форум
Историята, такава каквото е!
Историята, такава каквото е!
- Stan
- Редовен потребител
- Контакт:
Вчера един потребител се изказа доста брутално за друг. Не виждам да има последици, въпреки, че като реших да го докладвам, ми излезна съобщение, че вече е докладван. Това някаква техническа грешка ли е?
Като не искаш мира, на ти секира.
- Amazon
- Модератор
- Контакт:
- centara
- Редовен потребител
- Контакт:
Току що, един потребител, който не е българин, но пише на български, написа, че Холокостът е най-големият мит на ВСВ. Не мислите ли, че трябва завинаги да бъде прогонен от този форум?
"Издивявам от лицемерие и двойни стандарти" - Thorn
Dinain: "Украински Mirage-4F"
Емигрант - човек, който заминава от твоята страна
Имигрант - човек, който идва в твоята страна
Научете ги тези думи най-накрая!
- Amazon
- Модератор
- Контакт:
Беше баннат преди половин час. Както казах, правим каквото можем.
- centara
- Редовен потребител
- Контакт:
Беше баннат преди половин час. Както казах, правим каквото можем.
[/quote]
За банването не се съмнявам. Но провинението е такова, че заслужава повече от бан. В някои страни щеше да носи наказателна отговорност. Луков беше изгонен за заплаха, кало също, не виждам причина да се проявява снизходителност и в този случай.
"Издивявам от лицемерие и двойни стандарти" - Thorn
- Stan
- Редовен потребител
- Контакт:
За банването не се съмнявам. Но провинението е такова, че заслужава повече от бан. В някои страни щеше да носи наказателна отговорност. Луков беше изгонен за заплаха, кало също, не виждам причина да се проявява снизходителност и в този случай.
[/quote]
Да, при идентични нарушения трябва да има идентични санкции.
Като не искаш мира, на ти секира.
- Amazon
- Модератор
- Контакт:
Съгласен съм. Но там където живее, за тази му позиция просто ще му стиснат ръката. Поредният водопроводчик, който не е станал милионер и нобелов лауреат, заради еврейската мафия.Stan написа: ↑24 Мар 2019, 17:45За банването не се съмнявам. Но провинението е такова, че заслужава повече от бан. В някои страни щеше да носи наказателна отговорност. Луков беше изгонен за заплаха, кало също, не виждам причина да се проявява снизходителност и в този случай.
Колкото да нашият форум, не мога еднолично да вземам решения за бан над един месец.
А Кало, не помня някога изобщо да е бил банван, да не говорим за прогонван?
- EddieBG
- Редовен потребител
- Контакт:
Не искам да ставам ничий адвокат, но мисля че Буквите се шегуваше с Динайн, видимо и от емотикона.
Това със заплахите може да се тълкува по два начина, ако не е явна заплаха от типа на "Ще дойда и ще ти счупя главата, знам къде живееш", пост от рода на "Няма да доживееш да видиш еди-какво-си
", може да означава и че въпросното събитие ще се случи чак след 100 години.
А Кало, ако не се лъжа, си тръгна сам, явно недоволен от ниското интелектуално ниво във форума.
Това със заплахите може да се тълкува по два начина, ако не е явна заплаха от типа на "Ще дойда и ще ти счупя главата, знам къде живееш", пост от рода на "Няма да доживееш да видиш еди-какво-си
А Кало, ако не се лъжа, си тръгна сам, явно недоволен от ниското интелектуално ниво във форума.
"Должен высказать свой печальный взгляд на русского человека - он имеет такую слабую мозговую систему, что не способен воспринимать действительность как таковую."
И.Павлов
И.Павлов
- Ivanov
- Редовен потребител
Странни са ми критериите ! Значи , ако някой ме обиди (напсува ) и аз му отговоря че може и да го съдя за това, е заплаха 
- Amazon
- Модератор
- Контакт:
Емотикона беше намигване. Ако е било шега си остава за сметка на буквите. Съмнявам се, че буквите е физическа заплаха за когото и да е, но въпроса е принципен. Това е изказването:EddieBG написа: ↑25 Мар 2019, 07:26Не искам да ставам ничий адвокат, но мисля че Буквите се шегуваше с Динайн, видимо и от емотикона.
Това със заплахите може да се тълкува по два начина, ако не е явна заплаха от типа на "Ще дойда и ще ти счупя главата, знам къде живееш", пост от рода на "Няма да доживееш да видиш еди-какво-си", може да означава и че въпросното събитие ще се случи чак след 100 години.
Не знам Дини, прекалено често те засичам около нас, може и да не доживееш![]()
- Amazon
- Модератор
- Контакт:
- piston
- Редовен потребител
Моля да ми се възсановят изтритите постове в темата "Новини за съвременните конфликти" и да се преместят в темата за конфликта в Украйна... Последната да се отключи....
"Непоносимо страдание за русина е това съзнание – да си през вековете една ръмжаща мечка извън оградата на цивилизацията."
Илия Бешков, сеп, 1950 г.
"War without logistics is called poverty"
William Cox
Слух, че Динг е в@гина
Илия Бешков, сеп, 1950 г.
"War without logistics is called poverty"
William Cox
Слух, че Динг е в@гина
- vassiln
- Редовен потребител
Не одобрявам заканата със съдене да се счита за заплаха. (Не ми се хващайте пак за думата "закана" моля.)
Съдът не е нещо страшно, ако не си извършил нищо незаконно, съдията ще прецени кой крив и кой прав. Този, който неоснователно е завел дело, рискува да плати и за адвоката на ответника, ако искът му бъде отхвърлен. Така че нищо застрашително няма в това, а дори може да има превантивен ефект към по-наглите. И не считам, че посочването на възможността да си потърсиш обезщетение през съда е размахване на някаква пишка.
Имайте предвид, че при наистина обидно отношение тук, има начини да се стигне до разкриване на самоличността ви, и наистина за псувня може да се отнесе някоя и друга хилядарка присъдено обезщетение.
Ако нещо от управата не сте съгласни, моля напишете.
(Не съм адвокат и не си търся клиенти.
- Thorn
- Редовен потребител
- Контакт:
Всъщност не е лоша идея. В бъдеще ще запазвам скрийншоти, като заплахите от Луков и псувните от Пистон. Ще бъде интересно.
Обикновено съм прав
- vassiln
- Редовен потребител
Е ако ми посочваш неща, които наистина не са за търпене, и успея да ги видя и да си направя скрийнове и аз, мой граждански дълг ще бъде да свидетелствам, ако ме призоват. Мисля че ще има възможност и да се изискат текстовете на изтритите постове, но ще трябва експертиза от грамотен човек. Забравих да кажа, че анонимността тук е относителна, и при съдебно разпореждане (казано на лаишки език) собственикът и този, който поддържа сайта, ще бъдат принудени да дадат информацията, която сега не е видима, като IP-та, доставчици, имейли и разни други такива.
Абе дано не се налага!
Аз влязох тук за друго, всъщност: и аз имам молба, но не да ми възстановявате изтрити постове.
Ще ли е трудно и опасно да дадете възможност за качване на видео и от ВК? Гледам, че има около 120 разрешени сайта, едва ли е по-опасен от някои от тях.
Трябва ми, понеже в Ютюб много бързо изчезват интересни клипове, във Фейсбук няма справедливо представяне на различните участници в конфликтите (разбирайте недостиг на дивашки профили), а руснаците си ги държат клиповете видими, поне тези, които не са 18+
Сега слагам линкове, но не е същото.
Абе дано не се налага!
Аз влязох тук за друго, всъщност: и аз имам молба, но не да ми възстановявате изтрити постове.
Ще ли е трудно и опасно да дадете възможност за качване на видео и от ВК? Гледам, че има около 120 разрешени сайта, едва ли е по-опасен от някои от тях.
Трябва ми, понеже в Ютюб много бързо изчезват интересни клипове, във Фейсбук няма справедливо представяне на различните участници в конфликтите (разбирайте недостиг на дивашки профили), а руснаците си ги държат клиповете видими, поне тези, които не са 18+
Сега слагам линкове, но не е същото.
- rki
- Редовен потребител
Ъъъ - само да попитам, за какво точно ще се присъжда обезщетението?
The USSR is still collapsing before our very eyes
Parasha delenda est