Вскрывая Суперджет Расследование крушения главного российского самолёта
Ако е вярно написаното, катастрофата е била предизвестена.
Вскрывая Суперджет Расследование крушения главного российского самолёта
За недостатъците на SSJ се знае много и отдавна.koko написа: ↑25 Ное 2024, 15:37Вскрывая Суперджет Расследование крушения главного российского самолёта
Ако е вярно написаното, катастрофата е била предизвестена.
Типично по руски - не можем да създадем нещо, щото технологичното/научното ни ново е гавно, за това ще уволним/разстреляме няколко човека.Almasy написа: ↑25 Ное 2024, 16:34Уволнения по върховете във връзка с безаналоговия МС-21
https://www.dw.com/ru/oak-uvolila-gendi ... z3rCNP5-rA
https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=aAUUteXo9rY&fbclid=IwY2xjawGxDyVleHRuA2FlbQIxMAABHXSnIqOy9PKKALha9D5qo_O-Tu4wSIAteOBkC1nzSf8nXhUmNYvVYihqig_aem_vsgyPffj444GjLrjSNFpFQ&ab_channel=NaglisAndriej%C5%ABnas
Аз дори в Мексико(което хората хвалят) не вярвам да стъпя някога, за останалата кочина не съм и помислял. Имам колеги пробваха и те и дори от Аржентина се върнаха с лоши спомени. Доколкото чета в Reddit, на юг от Мексико се ходело само за секс туризъм.
От моя опит в същинската Южна Америка (Бразилия, Аржентина, Чили) е много по-добре от тук.
Да - Чили и Перу например са сравнително нормални държави. Работил съм с хора от Чили а едни от най-добрите ни приятели бяха от Перу - голяма разлика между тях и нас(българите) няма. За централна Америка бях пуснал клип, че при средно IQ 54 в някой държави, няма как да различават добро от зло.Almasy написа: ↑01 Дек 2024, 19:04От моя опит в същинската Южна Америка (Бразилия, Аржентина, Чили) е много по-добре от тук.
Май същинския ад е Централна Америка - Панама, Колумбия, Еквадор, Венецуела.......
Никъде не се сме се чувствали по-несигурни от тук.
Утре летим за Картахена, предупредиха ни, че е по-опасно дори от Богота, а Меделин пък съвсем.....
Пази се докторе и се връщай по скоро, че тук има хора за хоспитализиране! ......... Оф забравих че не си психиатър.Almasy написа: ↑01 Дек 2024, 19:04От моя опит в същинската Южна Америка (Бразилия, Аржентина, Чили) е много по-добре от тук.
Май същинския ад е Централна Америка - Панама, Колумбия, Еквадор, Венецуела.......
Никъде не се сме се чувствали по-несигурни от тук.
Утре летим за Картахена, предупредиха ни, че е по-опасно дори от Богота, а Меделин пък съвсем.....
Из Азия има къде да се иде и е сравнително безопасно. Малайзия и Сингапур (особено Сингапур) са доста по-цивилизовани от половин Европа. Тайланд е цигания, но е нямало момент в който да се чувствам несигурен (освен на моторче с тайландка за шофер и грамаден куфар, качан на същата пърполетка... )
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани