Мнение
от De Ruyeter » 18 Дек 2020, 14:59
Няма Пиринска Мъкедония или Македония. Аз съми си наред с нашите лидери. При нас процесът за присъединяване към ЕС беше дълъг, те се адаптираха волю-неволю. И да, държат се (поне донякъде като европейци). Нямам проблем Станишев да ми бъде премиер. Но онези примати, трябва да стоят в джунглата, щото ако нашето е градинка с бурени, тяхното е джунгла, да седят на дървото и да зреят. Твоите словесни полюции не водят до нищо чекистко-комунистически ли каза? Вече няма такива, всички са капиталисти, слез на земята. Навремето Чърчил е казал когато Германия нахлу в СССР, за миг не се поколебах да подкрепя Сталин. Ако Хитлер беше нападнал дявола и дявола щях да подкрепя. Това разбира се не ме прави дяволопоклонник, респективно сталинист, просто това отговаря на интересите и вижданията ми! Ясен ли съм сега или да ти го напиша още по-ясно. Не ми пука кой в момента спира наглото македонско правителство - ГЕРБ, БСП, ДПС. Важното е, че те изразяват ПРАВИЛНАТА, но закъсняла позиция. Трябваше въпроса за историята, езика и т.н. да бъде повдигнат още по Тодор Живково време, но тогава се бояхме от СССР. Сега не се боим от него, нито от баба Меркел. А македонците като им измрат сегашните политици и се поразходят едни 40г из пустинята да заповядат пак да кандидатстват за евро членство. Капиш?
Аз съм инат-фундаменталист, убеден в собствената правота, не приемам чужди мнения и повтарям до затъпяване своята истина! За кой ли важи?