Ох, недей, че аз съм известен с това, че ако три пъти пресметна едно и също нещо ще получа три различни резултата
Противорадарните бяха Х-28 (вижда се на скрийншотовете), като всички самолети си носеха и контейнерите за РЕБ. МиГ-25 нямат нужда от допълнителен резервоар за този полет.Archer написа: ↑07 Ное 2020, 06:25Хах аз няма да се расърдя ама какви противорадарни ракети ползва? Има едни древни ракети като тия теоретично нашите биха могли да ги ползват.
Отделно Су-22М4 могат да носят и контейнер за РЕБ. Позициите на Рапира могат да се атакуват с Х-25Л ако са предварително разузнати.
Иначе Миг-25 може да ги пуснеш в такава конфигурация дорълнителен резервоар и само 4 ФАБ-500Т
Както обещах, продължавам с МиГ-овете. Когато наближават, позицията на Хошдере започва веднага да ги обстрелва:
Първата ракета обаче е заблудена от станцията за РЕБ:
Докато МиГ-25 пускат бомбите обстрелът вече се води от позициите в Мала Азия:
Дори в догон пускат ракети, въпреки, че шансът не е голям:
В крайна сметка МиГ-25 се измъкват безпроблемно, докато Херкулесите безуспешно изстрелват по тях цели шестнадесет ракети. Но и МиГ-овете не се представят по-добре. От техните също шестнадесет бомби (ФАБ-500), също не улучва нито една