Смятам да разиграя няколко варианта на действие и съответно противодействие от двете страни за да се видят най-резултатните похвати. Вярно, там ситуацията е много специфична, но мисля, че би било интересно да се разгледа ситуация в която едната страна разполага с тотално въздушно и техническо господство, съответно другата страна е принудена да действа скрито, без (или с минимално) взаимно прикритие, с минимална продължителност на работата на електронните средства и без централизирано целеуказание. Да видим кой - кого ще излови по-първи

За целта хутите ще разполагат с "комплекс" от една машина 1С91 и една 2П25. В напълно хутски дух ще има "модернизация" с подръчни средства - ще присадя оптика от Печора-2М. Този "комплекс" ще действа самостоятелно и/или под прикритието на още един, в различните варианти.
Саудитите ще действат с един или няколко въоръжени безпилотни летателни апарата CH-4B. Както и с поддръжка от двойка бойни самолет в различните варианти. Въпреки, че сигурно "изтребителната мафия" ще ми прати Инквизицията само за мисълта, че бойни самолети могат да "поддържат" дрони

Аз имам идея как да изиграя различни варианти, имам и "фаворит" относно начина на действие на саудитите. Ако някой обаче иска също да се включи е добре дошъл