Алтернативна история ⇒ РФ няма ядрено оръжие
- Amazon
- Модератор
- Контакт:
- Status: Offline
РФ няма ядрено оръжие
Какво щеше да се случва в момента? Вероятно руснаците щяха да заместят яденото оръжие с пълна мобилизация. Това как би се отразило на войната в Украйна?
- bigdragon
- Редовен потребител
- Контакт:
Re: РФ няма ядрено оръжие
Пустинна - Слънчогедова буря от коалиция на желаещите, а такива не липсват...
"Киев покръсти Русия. Киев ще я опее!"
Драгомир Янков
Моля, ако нещо в мен не ви харесва, не ме уведомявайте за това.
Постарайте се да преживеете този шок самостоятелно...!
Драгомир Янков
Моля, ако нещо в мен не ви харесва, не ме уведомявайте за това.
Постарайте се да преживеете този шок самостоятелно...!
- Dinain
- Редовен потребител
- Контакт:
Ако РФ нямаше ядрено оръжие, според мен войната щеше да е вече свършила след няколкомесечна въздушна кампания на САЩ в стил "Косово". С "ограничени" въздушни удари по всички руски цели в Донбас и Крим, а ЧМФ нямаше да съществува.
“Обережно, падає бімба! ”
Сбърках!
Т-72, 24.02.22
Сбърках!
Т-72, 24.02.22
- Amazon
- Модератор
- Контакт:
Да и аз мисля, че НАТО щеше да се намеси, но не съм сигурен, ме би минало само с въздушна кампания. Ония можеше да изкарат още в началото милионна армия. Докато ги унищожат от въздуха украинците можеше да се огънят.
-
- Редовен потребител
- Контакт:
Ако Русия няма ядрено оръжие, това означава и СССР без ядрено оръжие. В такъв случай Студената война щеше да протече по доста различен начин. Може би щеше да премине в гореща около войната в Корея или Кубинската криза. Иначе ако в ТР Русия няма ядрено оръжие, ще бъде важно Китай каква позиция ще заеме. Дали ще иска да откъсне парче от Сибир или ще се застъпи за Русия, превръщайки я в нещо като васал и инструмент срещу ЕС и САЩ.
- Amazon
- Модератор
- Контакт:
На този етап не мисля, че Китай ще откъсне парче от Сибир. Все още не са чак толкова силни политически и икономически, че да им оцелее икономиката след санкции.Avelon написа: ↑11 Ное 2023, 20:48Ако Русия няма ядрено оръжие, това означава и СССР без ядрено оръжие. В такъв случай Студената война щеше да протече по доста различен начин. Може би щеше да премине в гореща около войната в Корея или Кубинската криза. Иначе ако в ТР Русия няма ядрено оръжие, ще бъде важно Китай каква позиция ще заеме. Дали ще иска да откъсне парче от Сибир или ще се застъпи за Русия, превръщайки я в нещо като васал и инструмент срещу ЕС и САЩ.