Нещо като резервен флот? Вероятно на мястото на канадците, които напоследък не наблягат много на флота, пък и въобще.Кухулин написа: ↑28 Ное 2019, 00:56На мен ми е трудно да си представя какви ползи може да донесе това във военен план. По-скоро трябва да се наблегне на думата "interchangeable", както прави и момчето в клипа. Англичаните ще поемат втостепенните задачи на американския флот, докато той върши тежката работа.
Иначе като съвместна операция, може да се използва, че английската АУГ има много силно ПВО в лицето на Тип-45 и много важно - различно и като сензори и като ракети от американското. Това, плюс 24 изтребителя на всеки от двата самолетоносача. Демек, спокойно могат да прикриват цяло направление, докато американците изриват целите.
А иначе пича е доста читав. Не е някакъв анализатор, но е много добър да изнамира добри стари документалки и да ги коментира. Канала му си заслужава, аз го следя от поне година. Освен това е гърмян заяк - ветеран, не е диванен "експерт". Поне що се отнася до бронирана техника и сухопътни тактики.