Споровете за цената и дали ще има достатъчно конзоли настрана, какво мислите за новия модел? Аз лично засега имам първата версия, прясно почистена в сервиза и модната и засега смятам да изчакам с покупката.
Модератор: Ksantip
Гледах ревюта. Харесва ми, че са сложили по-голям екран. На мен дори екрана на Steam Deck не ми стига за игри с по-наситена графика. И май този път е с наистина сериозен процесор - правен по поръчка от Интел. Вероятно това, ще позволи да портнат хубави игри от преди 10-тина години.
Процесорът няма нищо общо с Интел, ами си е орязан от Nvidia Jetson Orin Nano T234, с моделен номер Т239 и се знаеше приблизително с какви характеристики е близо 10 месеца преди офоциалната премиера на Switch 2. Ето едно много добро обобщение, какво представялва процесора и откъде идваAmazon написа: ↑09 Апр 2025, 15:58Гледах ревюта. Харесва ми, че са сложили по-голям екран. На мен дори екрана на Steam Deck не ми стига за игри с по-наситена графика. И май този път е с наистина сериозен процесор - правен по поръчка от Интел. Вероятно това, ще позволи да портнат хубави игри от преди 10-тина години.
Да, за това питах. На новата конзола освен повече възможности за нови игри, ще могат да портнат и някой по-стари хитови заглавия, които ще се купуват със сигурност. След като за новият iPhone успяха да напъхат Resident Evil Village и то с оригиналните текстури...
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани