Не си струва. Изходната зеница ще е твърде малка и гледането през него ще е мъка. При увеличение над 16 ще имаш нужда от статив, т.е. въпросното ultra-portable отива на кино. Ако търсиш добър вариант за мобилна оптика, вземи си бинокъл 8х42.Archer написа: ↑16 Сеп 2024, 09:15Това според вас заслужава ли си
Celestron – Hummingbird 56mm Angled Spotting Scope – Ultra Portable Micro Spotting Scope – 9-27x Zoom Eyepiece
$349.95
https://www.amazon.com/Celestron-Hummin ... AJXZ0?th=1
Игри ⇒ Хобита, играчки и интересни джаджи
Модератор: Ksantip
- centara
- Редовен потребител
- Контакт:
- Status: Offline
Re: Хобита, играчки и интересни джаджи
- Archer
- Редовен потребител
- Контакт:
Имам Steiner точно такъввземи си бинокъл 8х42.
Ами за всичко каквото ти хрумне.Ако ще го ползваш вместо бинокъл - един отговор
- Amazon
- Модератор
- Контакт:
Вижте какво са сътворили китайците. Аз от половин година имам късмета да ползвам сгъваем телефон и съм много щастлив, но в случая китайците са изплискали легена. Интересно е и нещо друго - явно китайският пазар вече е достатъчно голям, за да може самостоятелно да поема нишови продукти на такава цена. До съвсем скоро само американският пазар беше способен на такова нещо.
https://www.youtube.com/watch?v=Yv_S7KrOlfk
https://www.youtube.com/watch?v=Yv_S7KrOlfk
- Sharana
- Модератор
- Контакт:
Това тройното изглежда много интересно и някак логично - сега на двойните единия дисплей се "губи", защото те също са реално три.Amazon написа: ↑21 Окт 2024, 02:25Вижте какво са сътворили китайците. Аз от половин година имам късмета да ползвам сгъваем телефон и съм много щастлив, но в случая китайците са изплискали легена. Интересно е и нещо друго - явно китайският пазар вече е достатъчно голям, за да може самостоятелно да поема нишови продукти на такава цена. До съвсем скоро само американският пазар беше способен на такова нещо.
С китайците иначе да, така е - трябва да свикваме Не само софтуерно са си самодостатъчна система, но вече и хардуерно.
Ти с какъв сгъваем си? Аз обмислях на Самсунг, но не мога да рационализирам драстичната разлика в цената при положение че не ползвам телефона чак пък толкова - на лаптопа или на настолния прекарвам доста повече време дневно. За тези, които телефона им е доста повече в ръцете, особено вкъщи (моя като се прибера си застава на стойката за зареждане и това му е), сигурно си струва...
- Amazon
- Модератор
- Контакт:
Да, определено трябва да свикваме. Точно софтуерно все още изостават - ОС е базирана на Андроид, нищоо че надписите бяха на китайски. Трябва им време да създадат ефективна ОС и цялата огромна екосистема, която я съпътства. Хардуерно вече явно са на пистата. Доколкото разбирам това е първият китайски "супер" телефон, който не е с американски чип. САЩ са спрели да им продават машините за производство, но явно китайците са намерили начин. Цента обаче е убийствена - при над $3000 няма как това да стане масов телефон.
Със Самсунг ZFold 5. Цената ме спираше с години, но от оператора ми предложиха ъпгрейд и са възползвах - изкупиха ми айфона на цената на която ми го бяха продали преди три години, аз само доплатих разликата. Според мен е по-добър от Z6, заради по-дългият екран, за гледане на филми, но пък Z6 е по-удобен, когато е затворен. Цената практически е една и съща.Sharana написа: ↑21 Окт 2024, 19:43Ти с какъв сгъваем си? Аз обмислях на Самсунг, но не мога да рационализирам драстичната разлика в цената при положение че не ползвам телефона чак пък толкова - на лаптопа или на настолния прекарвам доста повече време дневно. За тези, които телефона им е доста повече в ръцете, особено вкъщи (моя като се прибера си застава на стойката за зареждане и това му е), сигурно си струва...
Купих го, като играчка, но напоследък откривам, че го ползвам повече отколкото десктопа, лаптопа, киндъла и таблета взети заедно. Екрана е много добър - 120 опресняване и изключително ярък. Чета книги на Киндъл, или от Читанката на дневна светлина. Всички филми изглеждат по-добре отколкото на таблета, дори най-широкоекранните. Youtube също. Браузера е в десктоп режим и реално имаш усещането за истински интернет а не за "телефон". Дори някой портнати десктоп игри изглеждат супер с този процесор и екран. И всичко това е изключително достъпно - просто си отваряш телефона.
- Sharana
- Модератор
- Контакт:
Имах предвид софтуерните им екосистеми за плащане, чатове, пазаруване и тн. Там всичко масово си е тяхно.
Относно телефоните - да базирано на Андроид, но нямащо нищо общо с Гугъл, откакто ги резнаха от Google services. Тоест бекенда, за да работят приложенията си е китайски, печалбите съответно също. Затова и не можеш да ползваш телефоните извън Китай, почти нищо не им работи, а към Гугъл не можеш да се вържеш (като останалите Андроиди).
Сигурен съм, че е готина играчка, но аз май ще изчакам още някое друго поколение преди и аз да се обзаведа с такава играчка. Или по-рано ако ми се променят някак сегашните навици.Sharana написа: ↑21 Окт 2024, 19:43Купих го, като играчка, но напоследък откривам, че го ползвам повече отколкото десктопа, лаптопа, киндъла и таблета взети заедно. Екрана е много добър - 120 опресняване и изключително ярък. Чета книги на Киндъл, или от Читанката на дневна светлина. Всички филми изглеждат по-добре отколкото на таблета, дори най-широкоекранните. Youtube също. Браузера е в десктоп режим и реално имаш усещането за истински интернет а не за "телефон". Дори някой портнати десктоп игри изглеждат супер с този процесор и екран. И всичко това е изключително достъпно - просто си отваряш телефона.
-
- Редовен потребител
- Контакт:
2 месеца ползвах един Z FOLD2. Въпреки недомислената си панта и наличието само на едно място за СИМ( добре че поддържа Е-СИМ!) телефонът не е непременно огромен и неудобен. Вероятно ако не дезертирам към Епъл(последният ми Айфон е бил 3GS) ще си взема пак сгъваем. Забележката за софтуера на китайските телефони е актуална - поддръжката им е отвратителна и много приложения работят криво.
Най-сетне се отървах от няколкото китайски дрона и си поръчах миниатурния DJI Neo - комплекта с дистанционно и 3 батерии. И си намерих цветен -E-book четец за комиксите. Ще се ослушвам на Черния петък за телевизор и някаква мултимедия за стария ми Citroen C4.
Най-сетне се отървах от няколкото китайски дрона и си поръчах миниатурния DJI Neo - комплекта с дистанционно и 3 батерии. И си намерих цветен -E-book четец за комиксите. Ще се ослушвам на Черния петък за телевизор и някаква мултимедия за стария ми Citroen C4.