plamenhk написа: ↑17 Фев 2020, 08:51
Чак ми е неудобно
vvurbanov да коментирам, като гледам как те е подхванала
pnp5q а ти се гърчиш като русофилски ура-патриот, затова ще карам по леко.
Аз го държа здраво, хващай се и ти, има място.
Ама ти наистина не разбираш какво говориш!Мислиш, че аз защитавам русофилски , а ти поддържаш русофобски позиции?
Значи като поддържате с pnp5q антимигрантски позиции репликирайки руската пропаганда вие сте русофоби?
Според тебе трябва да има протести и размирици за да дойдат на власт националистите които са благоразположени към Русия?
Аз си мислех, че подбуждането на антимигрански настроения, разпалването на ксенофобия,етническа омраза и защитаването на тезата за лошия, загниващ ЕС е работа на руската пропаганда.
Ти правиш това, пък аз ти опонирам и съм русофил?
Това, че козите не протестират ви пречат да видите общият признак, затова ето ви друг случай:
Какво са разслухтя с тия кози?Има общ признак, как да няма.
Във филма "Граница" български граничар изнасилва коза.Виждам, че обичаш зоофилски снимки, пусни си филма да се изкефиш!
Както казва народната поговорка :"Добрата свиня всичко яде."
....и накрая я изнасилва българин.
Сотир Георгиев изнасилва прасето на готвача Васил Куманов за отмъщение
Прочети повече в Blitz.bg:
https://www.blitz.bg/article/41466
Вътре са сума ти и случаи с българи и българки на зоофилия.
Характерно за ксенофобията е стигматизирането.Посочвайки някои случаи на секс с кози, ти стигматизираш мигрантите и циганите.Всички не са такива.
Знам какви ще ми ги наговорите, затова веднага ПАК ще попитам колко мигранта/мигрантки са убили и изнасилили немците ?
Направете сравнение какъв е относителен %/дял на престъпленията на мигрантите отнесен към общият дял на престъпленията и към %/дела на популацията им в Германия.
Какъв е абсолютният и относителен брой/% на извършените престъпления срещу местното население и обратното - престъпленията на местното население срещу мигрантите в абсолютният и относителен брой/% (отнесен към популацията).
Защо трябва да има паритет?
Ако изнасилят жена ти и ти ли трябва да изнасилиш жената на престъпника?Ами ако някой канибал яде вкусни германки, и германците ли трябва да изядат няколко по тлъсти канибалки?Малиии,...яде ти се не яде ,ще ядеш щом трябва.