Същите писания на другаря Thorn във друг форум , използвайки името ми и темата за генерал Колев като мотив , повод и оправдание за писанията си без ги посочи :
http://www.chitatel.net/forum/topic/196 ... %BE%D0%B8/
И отговора ми в "Наука" :
Здравейте на всички пишещи , четящи и на администрацията на форума.
Влизал съм тук и с огромен интерес и респект съм чел и следял някои теми и автори - например за генетическите изследвания.
Искам предварително да се извиня за това което ще напиша.
Неуважаеми модератор на форум „Феникс“ Thorn ,
некоректно и гнусно е да използваш името ми и това което съм постнал и писал без да споменеш и посочиш къде и какво. И да използваш името ми и темата която съм пуснал във „Феникс“ като мотив , повод и оправдание за темата тук и за нечистоплътните си намерения. Там където съм писал открито и ясно съм заявил мирогледа си – аз съм пещерен антикомунист и русофоб , не съм религиозен , но вярвам в нашия Господ Бог.
Нито аз , нито темата ми във „Феникс“ са мотиви за това което пишеш. Ти , негоднико , още с апострофи на първите ми постове във „Феникс“ сравняваше , приравняваше и оправдаваше окупацията и анексията на Крим със Съединението на Княжество България и Източна Румелия. При въпрос дали ще ми позволиш да те цитирам на друго място , не получих отговор. Твои приятели и толерирани от теб мнения сравняваха , приравняваха и оправдаваха отрепки като някакви Моторола и Гиви с Левски.
За четящите „Феникс“ са ясни русофилските ти убеждения и мотиви и сам ти ги заяви :
„Нацията" няма нужда от кой знае колко герои. И в България такива са тези, които са обявени за такива именно от Вазов и Захари Стоянов.“
И още :
„ Но произведенията им идват в много подходящо време - началото на 80-те, когато България е скарана с Русия, почва да става малко неудобно, че свободата е подарена и започват да се търсят собствени герои, несвързани с дядо Иван. И ето ти - героите от неописуемо некадърно организиран и некадърно осъществен напълно провален бунт, довел до страшни кланета, ставата национални идоли.“
Няма да позволя да използваш името ми и темата за нечистоплътните си намерения.
Моля администрацията или модераторите на този форум да изтрият името ми и мотива за отворената от Thorn тема.