Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Модератор: Ksantip
Сигнализирам за произвеждане на нов фейк от потребителя рки !rki написа: ↑16 Юли 2019, 21:02Понеже бе изтрит отговора ми на следната инсинуация:Сигнализирам тя също да бъде затрита.
Христо Спириев написа: ↑16 Юли 2019, 22:07Докладвах горното за умишлено предизвикване, на иначе ревльо, който назад във форума се плачеше за използване на епитети.
Не се чуди. С анонимни триакаунтни тролове няма начин за нормален разговор.
Христо Спириев написа: ↑16 Юли 2019, 22:05
За цивилизования свят не е никаква тайна, освен за ватниците. Затова има санкции за рАссия.
Контролират се чрез ихтамнет, "доброволци", ГРУ и ФСБ, които си сретват преврати чат пат в Лугандония (по Пионтковски). Оставено без препитание местното население заработва, като наемници да убиват, че ходят и в Сирия даже с "Вагнер", където американците им надуха шушонити при Дейр ез-Зор - според един руски атаман, чието видео съм качвал назад в темата.
Само показвам примери на включванията на новопоявилия се потребител. Пък е близко до акъла защо ескалира ситуацията след появяването му.Христо Спириев написа: ↑16 Юли 2019, 21:18Има един сигурен, категоричен и безапелационен критерии дали избора на F-16 е правилен: след като русофилите и платените кремълски петоколонници вият на умряло, значи F-16 е правилния и точен избор за България.
След вчерашната акция на модератора в темата за Сирия, приемам, че лицето Спирием е толерирано да обижда и да се държи както му изнася, без да има последствия. Съдя по това, след като мой пост, беше изтрит, в него нямаше нито една обида, имаше цитати, имаше линкове и обясняваше технологията на героизация на откровенни терористи в сирийския конфликт. Той дори не беше дори част от дискусия с лицето Спириев! Призовах модератора да погледне поста му и да реши, в такъв ли стил трябва да отвръщам на писаниците му?
Питането ми беше добронамарене, културно и възпитано. Тутакси довстаса лицето Спириев с нова порция от типа цитиран по горе.Христо Спириев написа: ↑21 Юли 2019, 18:11лъжи и манипулации на анонимния трол.
кремълски, олгински пропагандни опорки на трола jarl_Ragnar .
Поредната лъжа на трола.
Поредната лъжа и манипулация на олгинския трол.
Абе трол невеж по темата,
Абе трол безпросветен.
Ице, достатъчно се изложи. Сега уточняваме, защо модераторите те неглижират
Лаеш под грешното дърво. Не чета темата за Сирия.jarl_Ragnar написа: ↑22 Юли 2019, 12:23След вчерашната акция на модератора в темата за Сирия, приемам, че лицето Спирием е толерирано да обижда и да се държи както му изнася, без да има последствия. Съдя по това, след като мой пост, беше изтрит, в него нямаше нито една обида, имаше цитати, имаше линкове и обясняваше технологията на героизация на откровенни терористи в сирийския конфликт. Той дори не беше дори част от дискусия с лицето Спириев! Призовах модератора да погледне поста му и да реши, в такъв ли стил трябва да отвръщам на писаниците му?
Питането ми беше добронамарене, културно и възпитано. Тутакси довстаса лицето Спириев с нова порция от типа цитиран по горе.Христо Спириев написа: ↑21 Юли 2019, 18:11лъжи и манипулации на анонимния трол.
кремълски, олгински пропагандни опорки на трола jarl_Ragnar .
Поредната лъжа на трола.
Поредната лъжа и манипулация на олгинския трол.
Абе трол невеж по темата,
Абе трол безпросветен.
Резултатът. Тази сутрин, модератор е минал с баданарка. Махнал е моят пост, за който стана дума по горе, но е оставил цялата агресивна неконтролируемост на лицето Спириев?! Плюс естествено, е замел всички следи с питането ми в темата "Мнения и предложения"...
Настоявам за официален отговор, като питането ми е и до другите модератори- това ли е стила и линията на дискусия която налагате? Защо допускате подобен тон и го толерирате? На всичко отгоре и поощрявате? Целта ви каква е? Да заключите темата за Сирия след ескалация която не сте прекъснали в зародиш? За да може после единия модератор да се постфактум да се вайка, повтаряйки папагалски за "пропаганда", като си мисли, че никой не помни от къде е тръгнал шитсторма?
Все още възпитан с бон тон, чакам някакъв адекватен отговор. После очевидно, ще вляза в тона на простотията... (не искам извинения със задна дата, както се е случвало и друг път. Искам безпристрастна работа от модераторите)
Да внеса малко повече конкретика...jarl_Ragnar написа: ↑22 Юли 2019, 12:23Това ли е стилът и линията на дискусия, които вие налагате? Защо допускате подобен тон и го толерирате? На всичко отгоре - и го поощрявате? Целта ви каква е? Да заключите темата за Сирия - след ескалация на напрежение, която не сте прекъснали в зародиш ли?
Ако мога да коригирам безпристрастното ви включване. Аз не лая, както вие не мучите, кукуригате или блеете. Мерси.
Към останалите модератори - питането ми беше съвсем конкретно, с конкретни примери на обръщение към друг потребител.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани