Работен форум ⇒ Наказани съфорумци
Модератор: Ksantip
-
kramer
- Редовен потребител
- Контакт:
- Status: Offline
Re: Наказани съфорумци
Това добре, но постът, в който срами никнейма ми си стои, а аз като се опитам да се защитя ме трият. Поне го редактирайте.
- Thorn
- Редовен потребител
- Контакт:
Моя грешка, не бях забелязал, че точно той е останал. Готово.kramer написа:Това добре, но постът, в който срами никнейма ми си стои, а аз като се опитам да се защитя ме трият. Поне го редактирайте.
Обикновено съм прав
За неудобни факти трябва да има наказания. Петя.
Разумните хора не се съмняват. Жертвите в Газа са малко.Dinain
Израел никого не е окупирал, никого. Не съществува арабски въпрос. Спириев
- Thorn
- Редовен потребител
- Контакт:
Пистън няма да псува две седмици.
Обикновено съм прав
- ValBo
- Редовен потребител
- Контакт:
Ако може за по-дълго, даже завинаги.
Единственото което го вълнува е да цапа форума с антируска пропаганда. Едно смислено мнение няма
Единственото което го вълнува е да цапа форума с антируска пропаганда. Едно смислено мнение няма
Finita la commedia
- ISTORIK
- Модератор
- Контакт:
Все по-често ми се случва да вляза и да има някой току-що наказан. Интересно, как някои хора не си взимат поука относно това, кое тяхно поведение не е желателно.
Ако мислиш за 1 година напред, посей ориз, ако мислиш за 10 години напред, засади дърво, а ако мислиш за 100 години напред, образовай населението!
- Ivanov
- Редовен потребител
Русофобията му замъглява съзнанието 
- Stan
- Редовен потребител
- Контакт:
Може е хубаво да се казва "лицето Х получи бан, щото еди къде си написа еди какво си"
Като не искаш мира, на ти секира.
- Almasy
- Редовен потребител
- Контакт:
ПодкрепямStan написа:Може е хубаво да се казва "лицето Х получи бан, щото еди къде си написа еди какво си"
Когато не могат да ограничат свободата на мисълта – ограничават свободата на тялото
Декомунизация. ДеКГБизация. Дерусификация.
Декомунизация. ДеКГБизация. Дерусификация.
-
iasen ianakiev
- Редовен потребител
- Контакт:
Аз лично бих предложил по-голямо наказание за piston. Този бан вече му е 3 или 4 по-ред. Айде всеки си изпуска нервите,ама да псуваш като каруцар някак не върви! Пък и като гледам въпросния потребител не си е взел никаква бележка от предните наказания!

- Thorn
- Редовен потребител
- Контакт:
Примерно - "Ще ядеш кожения"Stan написа:Може е хубаво да се казва "лицето Х получи бан, щото еди къде си написа еди какво си"
Обикновено съм прав
- Ksantip
- Модератор
- Контакт:
Мизиеца е първият, изгонен завинаги от форума. Причината са постоянните обиди към съфорумците и нежеланието му да промени начина по който се изразява. Искрено се надявам това да е последния път, в който ми се налага да изгоня някой от форума.
-
acoc
- Редовен потребител
- Контакт:
Как се изгонва завинаги потребител от форума?
- Ksantip
- Модератор
- Контакт:
Има такава модераторска опция. По принцип бановете вървят в следния ред: ден>седмица>месец>завинаги. Както виждате, този ред на наказанията не се спазва винаги като много често банваме някой за ден, след като е получил седмична или месечна почивка и целта е просто да се охладят страстите или да бъде наказано недопустимо поведение. Мизиеца също беше наказван на няколко пъти с дневни, седмични, месечни банове но за съжаление не си взе поука и не промени тона си. Пълната липса на желание за промяна у него ни убедиха да предприемем тази крайна мярка. Аз предложих изгонването, а колегите се съгласиха и така останахме с един Мизиец по-малко. Пак казвам, че се надявам това да е първия и последен път, в който се налага да се стигне до тази мярка.acoc написа:Как се изгонва завинаги потребител от форума?
- ISTORIK
- Модератор
- Контакт:
Интересно... В други форуми банването е привилегия на администраторите. Дори и глобалните модератори нямат правото да банват потребители. Банва ги админът, след кнсултация с целия екип. Аз съм банвал спамърски акаунти, но - с временен администраторски статут; като временно изпълняващ длъжността администратор. Това - между другото.
Колкото до онези потребители, които често биват наказани със забрана да пишат или чиито постинги са под модераторско наблюдение и трябва да бъдат одобрени, преди да станат видими за широката публика от потребители на форума и външни читатели (не членуващи в него), можем да кажем, че наред с липсата на възпитание и етикет (в случая терминът е "нетикет" - етикет в нета), им липсва и правилна комуникативна стратегия.
Колкото до онези потребители, които често биват наказани със забрана да пишат или чиито постинги са под модераторско наблюдение и трябва да бъдат одобрени, преди да станат видими за широката публика от потребители на форума и външни читатели (не членуващи в него), можем да кажем, че наред с липсата на възпитание и етикет (в случая терминът е "нетикет" - етикет в нета), им липсва и правилна комуникативна стратегия.
Ако мислиш за 1 година напред, посей ориз, ако мислиш за 10 години напред, засади дърво, а ако мислиш за 100 години напред, образовай населението!
-
acoc
- Редовен потребител
- Контакт:
Ок, изгонен завинаги. Какво пречи на изгонения потребител да си направи друг профил и отново да поства мнения? Интересно, генерал Луков отдавна не се е появявал, да не и той да е изгонен завинаги?:)
- Ksantip
- Модератор
- Контакт:
ISTORIK, имаме възможност да налагаме банове след като сме се посъветвали помежду си.
асос, разбира се че може да си направи нов профил, но можем да се ориентираме по IP и да го изхвърлим пак, тъй като правенето на повече от един профил е забранено. Луков не е баннат, а и да беше щяхме да го обявим.
асос, разбира се че може да си направи нов профил, но можем да се ориентираме по IP и да го изхвърлим пак, тъй като правенето на повече от един профил е забранено. Луков не е баннат, а и да беше щяхме да го обявим.
- ValBo
- Редовен потребител
- Контакт:
Сложна работа е бана по ИП
От една страна, можете да спрете достъпа на офис от 250-300 човек защото излизат от едно ИП, второ, ако мрежата е мобилна му трябва само рестарт и получава нов адрес и трето, съществуват всякакви анонимни проксита през които няма как да хванете адреса.
Загубена кауза е това.
От една страна, можете да спрете достъпа на офис от 250-300 човек защото излизат от едно ИП, второ, ако мрежата е мобилна му трябва само рестарт и получава нов адрес и трето, съществуват всякакви анонимни проксита през които няма как да хванете адреса.
Загубена кауза е това.
Finita la commedia
- Dinain
- Редовен потребител
- Контакт:
От моя форумен опит пък съм забелязал, че регистрирането на нови профили е изгубена кауза.
Просто ако си достатъчно активен, да пишеш поне веднъж дневно - ще те разкрият, без да ти гледат ИП или каквото и да е. Просто си има стил на писане, емоции, залитания по определени теми, които издават кой е потребителя.
А ако не си активен и пишеш 1 пост на седмица или въобще не пишеш - ами за какво ти е този профил тогава и на кого му пука дали си направил нов? Форума само за да го четеш не ти трябва регистрация въобще.
И най-вече - отминаха тези години, където анонимността в интернет беше "яка" и хората целенасочено се опитваха да имат имат 10 различни идентичности за 10 различни сайта. Това вече не е интересно, а точно обратното - всеки иска да има "дигитална идентичност", с профилна снимка/картинка, девиз и прочие атрибути, правещи го "личност". И най-вече потребителско име, което значи нещо за околните. По един начин се комуникира с някой, когото "познаваш" от интернет, и с някой, регистрирал се вчера като "johnyjohnson8537".
Просто ако си достатъчно активен, да пишеш поне веднъж дневно - ще те разкрият, без да ти гледат ИП или каквото и да е. Просто си има стил на писане, емоции, залитания по определени теми, които издават кой е потребителя.
А ако не си активен и пишеш 1 пост на седмица или въобще не пишеш - ами за какво ти е този профил тогава и на кого му пука дали си направил нов? Форума само за да го четеш не ти трябва регистрация въобще.
И най-вече - отминаха тези години, където анонимността в интернет беше "яка" и хората целенасочено се опитваха да имат имат 10 различни идентичности за 10 различни сайта. Това вече не е интересно, а точно обратното - всеки иска да има "дигитална идентичност", с профилна снимка/картинка, девиз и прочие атрибути, правещи го "личност". И най-вече потребителско име, което значи нещо за околните. По един начин се комуникира с някой, когото "познаваш" от интернет, и с някой, регистрирал се вчера като "johnyjohnson8537".
Сбърках!
Т-72, 24.02.22
Жалък си и си морално пропаднал тип, оправдаващ военните престъпления на полудял близкоизточен диктатор.Thorn, 26.08.25 🤭
Т-72, 24.02.22
Жалък си и си морално пропаднал тип, оправдаващ военните престъпления на полудял близкоизточен диктатор.Thorn, 26.08.25 🤭
- piston
- Редовен потребител
Thorn написа:
Примерно - "Ще ядеш кожения"
"Непоносимо страдание за русина е това съзнание – да си през вековете една ръмжаща мечка извън оградата на цивилизацията."
Илия Бешков, сеп, 1950 г.
"War without logistics is called poverty"
William Cox
Слух, че Динг е в@гина
William Cox
Слух, че Динг е в@гина
- jacksparrow
- Редовен потребител
кога минаха 2 седмициThorn написа:Пистън няма да псува две седмици.
https://www.tickcounter.com/countup/112116/my-count-up Days since jihadis lost village in Syria.
- Ksantip
- Модератор
- Контакт:
Пиздеца е баннат за един ден. Досега не сме наказвали него или Пистън за обидите които си разменят, просто защото имаше взаимност и само чистехме след тях, но сега съм пратил Пизито да почива защото обижда без да е предизвикан.jacksparrow написа: ↑26 Яну 2017, 13:31Пищуна пак е вилнял. Куков жив ли е още или цирозата го тръшна. Пущуне що не отидеш да си показваш простотията някъде другаде.
- piston
- Редовен потребител
Благодаря, макар че отдавна е заработил поне седмичен бан... Най-сетне един модератор на място...Ksantip написа: ↑26 Яну 2017, 13:50Пиздеца е баннат за един ден.jacksparrow написа: ↑26 Яну 2017, 13:31Пищуна пак е вилнял. Куков жив ли е още или цирозата го тръшна. Пущуне що не отидеш да си показваш простотията някъде другаде.
"Непоносимо страдание за русина е това съзнание – да си през вековете една ръмжаща мечка извън оградата на цивилизацията."
William Cox
Слух, че Динг е в@гина
William Cox
Слух, че Динг е в@гина
-
iasen ianakiev
- Редовен потребител
- Контакт:
Аааа значи щом модератора ти играе по свирката значи е модератор на място.
И да попитам защо само един е наказания,не трябва ли да са двама пизито и piston,та защо само пизито наказа?
- Ksantip
- Модератор
- Контакт:
Прочети пак какво съм написал. И двамата се обиждаха и не ги наказвахме (наша грешка), но сутринта пизито съвсем непредизвикано започна да обижда затова отнесе еднодневен (само) бан.iasen ianakiev написа: ↑26 Яну 2017, 19:34Аааа значи щом модератора ти играе по свирката значи е модератор на място.![]()
И да попитам защо само един е наказания,не трябва ли да са двама пизито и piston,та защо само пизито наказа?
- ValBo
- Редовен потребител
- Контакт:
Тоест, някои имат право да обиждат първи и ако им се отвърне, само се чисти. А други нямат подобен левъл!
Интересно...
Finita la commedia