Работен форумМНЕНИЯ И ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ФОРУМА

Място за съобщения и предложения относно форума

Модератор: Ksantip

Отговори
Аватар
Amazon
Модератор
Контакт:
Status: Offline

Re: МНЕНИЯ И ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ФОРУМА

Мнение от Amazon » 10 Окт 2025, 23:01

Bruchpilot написа:
10 Окт 2025, 22:46
Някой може ли да ме просветли, защо мине се не мине ден и по някаква причина съм blacklisted?
И аз така и никога не открих защо. Макар че при мен се случва веднъж на месец а не през ден. Не знам дали е проблем на хостинга, или на форумната платформа (phpBB). Обикновено се оправя след като рестартирам айпада, или изчистя кеша на браузера на PC-то.

Аватар
Dinain
Редовен потребител
Контакт:

Мнение от Dinain » 11 Окт 2025, 00:00

centara написа:
09 Окт 2025, 18:50
Amazon написа:
09 Окт 2025, 16:31
centara написа:
08 Окт 2025, 22:36

Хич не беше нагла лъжа. Бяхме единствените потребители във форума и мнението ми изчезна. Ясно е, че си си запазил администраторски права, така че си ти.
Междувременно продължаваш с обидите.
Специално за това, понеже се появява периодично и аз мога да потвърдя казаното от Ксантип. Има модераторски лог и за тези 9 години(баси, кога станаха :shock: ) не съм виждал Динайн да трие постове. А като изключим последните няколко месеца влизам във форума всеки ден. Ако мнението ти е било в темата, която заключих за 24 часа, значи аз съм го изтрил, защото там изтрих всички твои и на Динайн постове от последният ден, защото изглеждаше, че истински ви липсват ICQ и Skype.
Добре тогава, значи публично се извинявам на Динайн. Обвинил съм го несправедливо.
Извинието се приема.

ПП
Не че ще помогнат и 10 модераторски лога - легендите са вечни и ще продължават. :mrgreen: След като "едни хора били казали"... :mrgreen:
“Обережно, падає бімба! 💣

Сбърках!
Т-72, 24.02.22

Жалък си и си морално пропаднал тип, оправдаващ военните престъпления на полудял близкоизточен диктатор.Thorn, 26.08.25 :mrgreen:

Аватар
Bruchpilot
Редовен потребител
Контакт:

Мнение от Bruchpilot » 11 Окт 2025, 10:07

Amazon написа:
10 Окт 2025, 23:01
Bruchpilot написа:
10 Окт 2025, 22:46
Някой може ли да ме просветли, защо мине се не мине ден и по някаква причина съм blacklisted?
И аз така и никога не открих защо. Макар че при мен се случва веднъж на месец а не през ден. Не знам дали е проблем на хостинга, или на форумната платформа (phpBB). Обикновено се оправя след като рестартирам айпада, или изчистя кеша на браузера на PC-то.
Ясно, не е само при мен, но докато го напиша пак ме отразя :D
Строши-пилот :mrgreen:

Аватар
centara
Редовен потребител
Контакт:

Мнение от centara » 12 Окт 2025, 17:22

Разбирам намека с редактирания ми пост, ама който го е редактирал, поне да напише, че той го е направил. Всъщност, аз от другаде разбрах новината. И още нещо - трябва ли и за новините, които никой не е подложил на съмнение, да се слага източник? Щото така и в In Memoriam ще трябва?
"Издивявам от лицемерие и двойни стандарти" - Thorn
Dinain e лъжец. Доказан!

Аватар
Ksantip
Модератор
Контакт:

Мнение от Ksantip » 12 Окт 2025, 18:47

centara написа:
12 Окт 2025, 17:22
Разбирам намека с редактирания ми пост, ама който го е редактирал, поне да напише, че той го е направил. Всъщност, аз от другаде разбрах новината. И още нещо - трябва ли и за новините, които никой не е подложил на съмнение, да се слага източник? Щото така и в In Memoriam ще трябва?
Аз ги правя тези неща по принцип и оцветявам добавената част в червено, за да се знае, че съм правил промени. Просто добавих линк към някакъв български сайт, защото FT и Ройтерс искат пари за статията, но все пак е добре да се види за какво става въпрос. Иначе да отговоря на въпроса ти - не мисля, че постът нарушава правилата, заради това не съм го и изтрил, а само добавих статията.

Отговори