И аз така и никога не открих защо. Макар че при мен се случва веднъж на месец а не през ден. Не знам дали е проблем на хостинга, или на форумната платформа (phpBB). Обикновено се оправя след като рестартирам айпада, или изчистя кеша на браузера на PC-то.Bruchpilot написа: ↑10 Окт 2025, 22:46Някой може ли да ме просветли, защо мине се не мине ден и по някаква причина съм blacklisted?
Работен форум ⇒ МНЕНИЯ И ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ФОРУМА
Модератор: Ksantip
- Amazon
- Модератор
- Контакт:
- Status: Offline
Re: МНЕНИЯ И ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ФОРУМА
- Dinain
- Редовен потребител
- Контакт:
Извинието се приема.centara написа: ↑09 Окт 2025, 18:50Добре тогава, значи публично се извинявам на Динайн. Обвинил съм го несправедливо.Amazon написа: ↑09 Окт 2025, 16:31Специално за това, понеже се появява периодично и аз мога да потвърдя казаното от Ксантип. Има модераторски лог и за тези 9 години(баси, кога станаха) не съм виждал Динайн да трие постове. А като изключим последните няколко месеца влизам във форума всеки ден. Ако мнението ти е било в темата, която заключих за 24 часа, значи аз съм го изтрил, защото там изтрих всички твои и на Динайн постове от последният ден, защото изглеждаше, че истински ви липсват ICQ и Skype.
ПП
Не че ще помогнат и 10 модераторски лога - легендите са вечни и ще продължават.
“Обережно, падає бімба!
”
Сбърках!
Т-72, 24.02.22
Жалък си и си морално пропаднал тип, оправдаващ военните престъпления на полудял близкоизточен диктатор.Thorn, 26.08.25
Сбърках!
Т-72, 24.02.22
Жалък си и си морално пропаднал тип, оправдаващ военните престъпления на полудял близкоизточен диктатор.Thorn, 26.08.25
- Bruchpilot
- Редовен потребител
- Контакт:
Ясно, не е само при мен, но докато го напиша пак ме отразяAmazon написа: ↑10 Окт 2025, 23:01И аз така и никога не открих защо. Макар че при мен се случва веднъж на месец а не през ден. Не знам дали е проблем на хостинга, или на форумната платформа (phpBB). Обикновено се оправя след като рестартирам айпада, или изчистя кеша на браузера на PC-то.Bruchpilot написа: ↑10 Окт 2025, 22:46Някой може ли да ме просветли, защо мине се не мине ден и по някаква причина съм blacklisted?
Строши-пилот 
- centara
- Редовен потребител
- Контакт:
Разбирам намека с редактирания ми пост, ама който го е редактирал, поне да напише, че той го е направил. Всъщност, аз от другаде разбрах новината. И още нещо - трябва ли и за новините, които никой не е подложил на съмнение, да се слага източник? Щото така и в In Memoriam ще трябва?
"Издивявам от лицемерие и двойни стандарти" - Thorn
Dinain e лъжец. Доказан!
Dinain e лъжец. Доказан!
- Ksantip
- Модератор
- Контакт:
Аз ги правя тези неща по принцип и оцветявам добавената част в червено, за да се знае, че съм правил промени. Просто добавих линк към някакъв български сайт, защото FT и Ройтерс искат пари за статията, но все пак е добре да се види за какво става въпрос. Иначе да отговоря на въпроса ти - не мисля, че постът нарушава правилата, заради това не съм го и изтрил, а само добавих статията.centara написа: ↑12 Окт 2025, 17:22Разбирам намека с редактирания ми пост, ама който го е редактирал, поне да напише, че той го е направил. Всъщност, аз от другаде разбрах новината. И още нещо - трябва ли и за новините, които никой не е подложил на съмнение, да се слага източник? Щото така и в In Memoriam ще трябва?