Работен форумСигнали за нарушения

Място за съобщения и предложения относно форума

Модератор: Ksantip

Отговори
Аватар
Dinain
Редовен потребител
Контакт:
Status: Offline

Re: Сигнали за нарушения

Мнение от Dinain » 01 Юли 2025, 22:57

Thorn написа:
01 Юли 2025, 22:25
Dinain написа:
20 Юни 2025, 10:47
Thorn написа:
20 Юни 2025, 10:41
Изображение

Изображение
Беер Шева.

Слаба работа. Кратер на улицата, изпочупени стъкла и балкони, няколко запалени коли. Няколко ранени. Поне по израелски данни.
Докладвах поредния пост на Торн за етническа омраза и екстремизъм.

Наричайки "слаба работа" терористичен обстрел означава че се надява на повече цивилни жертви. Същото като да разочарование, че няма достатъчно жертви от терористичен атентат.

Забележете, че това е същият човек, който наложи бан на руснак, който оправдаваше атентата срещу "Шарли Ебдо" преди години. Косвено доказателство, че моралът му е на етническа основа.

Разочароваш ме. Толкова ли си тъп. Очевидно "слаба работа" е иранския отговор на израелските атаки. Толкова си могат, толкова направиха, нещо от типа "напънала се планината и родила мишка". А ти си един изкривен болен мозък и търсиш от мен "надяване" на повече цивилни жертви? Are you crazy?!
Докладвам те, за да натрупаш масив от malicious intent. Както и съпоставям опорните ти точки и действия през годините - не е нужно престъпникът да си признава, че е престъпник, действията му са достатъчни за пред "съда". Банът е доказателството дали съм бил прав или не.

Както и няма значение дали той самият го осъзнава, това отдавна не ме интересува.
“Обережно, падає бімба! 💣

Сбърках!
Т-72, 24.02.22

Отговори