Докладвам те, за да натрупаш масив от malicious intent. Както и съпоставям опорните ти точки и действия през годините - не е нужно престъпникът да си признава, че е престъпник, действията му са достатъчни за пред "съда". Банът е доказателството дали съм бил прав или не.Thorn написа: ↑01 Юли 2025, 22:25Dinain написа: ↑20 Юни 2025, 10:47Докладвах поредния пост на Торн за етническа омраза и екстремизъм.
Наричайки "слаба работа" терористичен обстрел означава че се надява на повече цивилни жертви. Същото като да разочарование, че няма достатъчно жертви от терористичен атентат.
Забележете, че това е същият човек, който наложи бан на руснак, който оправдаваше атентата срещу "Шарли Ебдо" преди години. Косвено доказателство, че моралът му е на етническа основа.
Разочароваш ме. Толкова ли си тъп. Очевидно "слаба работа" е иранския отговор на израелските атаки. Толкова си могат, толкова направиха, нещо от типа "напънала се планината и родила мишка". А ти си един изкривен болен мозък и търсиш от мен "надяване" на повече цивилни жертви? Are you crazy?!
Както и няма значение дали той самият го осъзнава, това отдавна не ме интересува.