По какъв начин по точно, да призоваваш за бойкот? Като модератор нямаш морално право да призоваваш за канселиране на участници във форума. И да, от отговора ти става ясно, че не разбираш за какво става дума. Би трябвало да си изтриеш призива, но няма да го направиш защото подобно решение е резултат от вътрешно чувство за справедливост, на зрялост и способност за признаване на грешка и коригиране.
Работен форум ⇒ Сигнали за нарушения
Модератор: Ksantip
- контрол_alt
- Редовен потребител
- Контакт:
- Status: Offline
Re: Сигнали за нарушения
"Либералът е комунист с диплома, мислещ като негър."
-
- Редовен потребител
- Контакт:
Въпрос към модерацията! Това води ли се обида и мога ли да отговарям по същия начин?

Мнение от Dinain » 10 Фев 2025, 03:06
Знам, че не разбираш. Това е и причината.

Dinain към rki: Спри се, бе човек. Побърка се...
"нормално беше да има някакво кръвопускане" Dinain за кланетата на цивилни алауити.
"нормално беше да има някакво кръвопускане" Dinain за кланетата на цивилни алауити.
-
- Редовен потребител
- Контакт:
Та, мълчанието значи съгласие, нали?
Dinain към rki: Спри се, бе човек. Побърка се...
- centara
- Редовен потребител
- Контакт:
"Модераторът" Амазон отказва да си промени мнението, в което, без доказателства, ме обвинява в предпочитания към привърженик на терористичната групировка Хамас и то след като изрично го поисках от него. Такова поведение от страна на модератор е абсолютен позор и показва липса на елементарни нравствени качества, за изпълнение на посочената функция. Нека това съобщение да се тълкува като призив към собственика да вземе съответните подходящи мерки към въпросния "модератор".
- Amazon
- Модератор
- Контакт:
Променил съм го и даже съм ти отговорил в темата. Успокой се. Не мога да влизам през 5 минути.centara написа: ↑13 Мар 2025, 19:32"Модераторът" Амазон отказва да си промени мнението, в което, без доказателства, ме обвинява в предпочитания към привърженик на терористичната групировка Хамас и то след като изрично го поисках от него. Такова поведение от страна на модератор е абсолютен позор и показва липса на елементарни нравствени качества, за изпълнение на посочената функция. Нека това съобщение да се тълкува като призив към собственика да вземе съответните подходящи мерки към въпросния "модератор".
- centara
- Редовен потребител
- Контакт:
Благодаря, можеш да изтриеш и това.