Работен форумСигнали за нарушения

Място за съобщения и предложения относно форума

Модератор: Ksantip

Отговори
Аватар
контрол_alt
Редовен потребител
Контакт:
Status: Offline

Re: Сигнали за нарушения

Мнение от контрол_alt » 05 Яну 2025, 18:07

Amazon написа:
05 Яну 2025, 17:29
Dinain написа:
05 Яну 2025, 17:10
Мисля, че протестът на Контрол-алт е срещу предложението да бъде игнориран, от което се е почувствал засегнат.
Съжалявам ако съм го засегнал, но подобна размяна на реплики винаги свършва по един и същ начин.
По какъв начин по точно, да призоваваш за бойкот? Като модератор нямаш морално право да призоваваш за канселиране на участници във форума. И да, от отговора ти става ясно, че не разбираш за какво става дума. Би трябвало да си изтриеш призива, но няма да го направиш защото подобно решение е резултат от вътрешно чувство за справедливост, на зрялост и способност за признаване на грешка и коригиране.
"Либералът е комунист с диплома, мислещ като негър."

Sasel
Редовен потребител
Контакт:

Мнение от Sasel » 10 Фев 2025, 08:06

Въпрос към модерацията! Това води ли се обида и мога ли да отговарям по същия начин?
Мнение от Dinain » 10 Фев 2025, 03:06
Знам, че не разбираш. Това е и причината.
Изображение
Dinain към rki: Спри се, бе човек. Побърка се...
"нормално беше да има някакво кръвопускане" Dinain за кланетата на цивилни алауити.

Sasel
Редовен потребител
Контакт:

Мнение от Sasel » 09 Мар 2025, 21:44

Sasel написа:
10 Фев 2025, 08:06
Въпрос към модерацията! Това води ли се обида и мога ли да отговарям по същия начин?
Мнение от Dinain » 10 Фев 2025, 03:06
Знам, че не разбираш. Това е и причината.
Изображение
Та, мълчанието значи съгласие, нали?
Dinain към rki: Спри се, бе човек. Побърка се...
"нормално беше да има някакво кръвопускане" Dinain за кланетата на цивилни алауити.

Аватар
centara
Редовен потребител
Контакт:

Мнение от centara » 13 Мар 2025, 19:32

"Модераторът" Амазон отказва да си промени мнението, в което, без доказателства, ме обвинява в предпочитания към привърженик на терористичната групировка Хамас и то след като изрично го поисках от него. Такова поведение от страна на модератор е абсолютен позор и показва липса на елементарни нравствени качества, за изпълнение на посочената функция. Нека това съобщение да се тълкува като призив към собственика да вземе съответните подходящи мерки към въпросния "модератор".

Аватар
Amazon
Модератор
Контакт:

Мнение от Amazon » 13 Мар 2025, 22:41

centara написа:
13 Мар 2025, 19:32
"Модераторът" Амазон отказва да си промени мнението, в което, без доказателства, ме обвинява в предпочитания към привърженик на терористичната групировка Хамас и то след като изрично го поисках от него. Такова поведение от страна на модератор е абсолютен позор и показва липса на елементарни нравствени качества, за изпълнение на посочената функция. Нека това съобщение да се тълкува като призив към собственика да вземе съответните подходящи мерки към въпросния "модератор".
Променил съм го и даже съм ти отговорил в темата. Успокой се. Не мога да влизам през 5 минути.

Аватар
centara
Редовен потребител
Контакт:

Мнение от centara » 13 Мар 2025, 22:54

Благодаря, можеш да изтриеш и това.

Отговори