Работен форум ⇒ МНЕНИЯ И ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ФОРУМА
Модератор: Ksantip
- Thorn
- Редовен потребител
- Контакт:
- Status: Offline
Re: МНЕНИЯ И ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ФОРУМА
а дано
1. "All animals are equal, but some animals are more equal than others." Включително в този форум.
2. Обикновено съм прав!
2. Обикновено съм прав!

-
- Редовен потребител
- Контакт:
Само че тазвечерното ти "почистване" на украинската тема стана чисто и просто заличаване на следите, и тези, които пускат най-елементарни фейкове, вече са чисти и святи, точно като ръцете на Пилат Понтийски.
Утре пак ще пуснат поредния елементарен фейк като тазвечершния такъв на Иванов, някой от нас пак ще си губи времето да го опровергава, после ти ще "почистиш" и това никога няма да свърши, защото след всякое твое почистване, те са на чисто. Или фейковете, дето са ги писали, трябва да си стоят, заедно с опроверженията им, за да се вижда добре кой кой е във форума, или направо заключвай всичките украинско-израелско-палестинско-сирийски-руско-саудитскоарабски и ирански теми. Само че те точно това искат...
Использование в России закона всемирного тяготения Ньютона — это навязанный Западом стереотип.
Давно назрела необходимость разработки российского аналога этого закона.
- centara
- Редовен потребител
- Контакт:
+1EddieBG написа: ↑10 Мар 2019, 22:50Само че тазвечерното ти "почистване" на украинската тема стана чисто и просто заличаване на следите, и тези, които пускат най-елементарни фейкове, вече са чисти и святи, точно като ръцете на Пилат Понтийски.
Утре пак ще пуснат поредния елементарен фейк като тазвечершния такъв на Иванов, някой от нас пак ще си губи времето да го опровергава, после ти ще "почистиш" и това никога няма да свърши, защото след всякое твое почистване, те са на чисто. Или фейковете, дето са ги писали, трябва да си стоят, заедно с опроверженията им, за да се вижда добре кой кой е във форума, или направо заключвай всичките украинско-израелско-палестинско-сирийски-руско-саудитскоарабски и ирански теми. Само че те точно това искат...
Освен това искат и с провокации да изпросят червен картон за който дръзне да им оборва фейковете.
- jacksparrow
- Редовен потребител
Оборвай смело, даже медал ще ти дадат.
https://www.tickcounter.com/countup/112116/my-count-up Days since jihadis lost village in Syria.
- jarl_Ragnar
- Редовен потребител
- Контакт:
От сега заявявам, че ще се обръщам към някои форумци както ми изнася. Ще си правя каламбури с никнеймовете, дори в обиден за тях контекст.
Сори, модераторите, писал съм ви на лични или като доклади- дикиш йок. Неебателни сте, поради милион причини. Така де, като се подиграя с някой форумец, вие само ще го редактирате, докато гаврата си седи 10-тина дни. Щото не вярвам, като принципни хора да подходите с двоен стандарт- за мен БАН, а за същото нещо към други индивиди само закъсняла редакция... или дори забравена такава.
Поздрави.
Сори, модераторите, писал съм ви на лични или като доклади- дикиш йок. Неебателни сте, поради милион причини. Така де, като се подиграя с някой форумец, вие само ще го редактирате, докато гаврата си седи 10-тина дни. Щото не вярвам, като принципни хора да подходите с двоен стандарт- за мен БАН, а за същото нещо към други индивиди само закъсняла редакция... или дори забравена такава.
Поздрави.

Здравейте и добре дошли във Fenixforum.net, няма да толерираме псувни, обидите и унизителните прозвища- комуняги, фашаги, рашки, пиндоси, гейропейци, тарамбуки, социаглисти- нямат място тук. Расистски призиви, призиви за насилие и геноцид са неприемливи.
- Jefferson F. Davis
- Редовен потребител
Кога "собственика" на форума ще озапти самозабравилият се Amazon? Тоя нещо съвсем на сериозно се е взел и действията му са субективни и вредни за самият форум! Разбирам че повечето тук са русомрази но уж се борите за демокрация и толерантност към хората с друга гледна точка а в крайна сметка от поведението на този тип наблюдаваме про-американска диктатура в най тежка форма. Трият се мнения които не му харесват даже без да ги е прочел до края и поведението му е провокативно. Предлагам да бъде заменен от piston той поне има смелоста да говори това което мисли и вярва а не да се крие както някой зад паравана на модераторството. Ако някой ме чуе и вземе мерки добре. Ако не да сте живи и здрави света е широк, форуми бол .
Кухулин-"От едната страна е американското влияние, под което живеем в комфорт и богатство"
Във връзка с безумното поведение на един самозабравил се модератор предлагам за модератор по-достойният член на форума piston
Във връзка с безумното поведение на един самозабравил се модератор предлагам за модератор по-достойният член на форума piston
- rki
- Редовен потребител
-
- Редовен потребител
- Контакт:
Кво нещо е живота. Никога не съм предполагал, че ще доживея да прочета това

- Jefferson F. Davis
- Редовен потребител
Теб трябва да те поставят в стая с меки стени. Гледай си любимият брексит и се радвай на живота.
Кухулин-"От едната страна е американското влияние, под което живеем в комфорт и богатство"
- Jefferson F. Davis
- Редовен потребител
Така е, има пичове има и не пичове.
- bukvite
- Редовен потребител
- Контакт:
Абе тоя форум е с толкова дупки, докато упдейтвах миналата седмица го тествах. По едно време бях решил да го сваля, ама ме спряха... засега.. (банът няма да помогне, експлойтите действат на софтуера). Но има един готин експлойт, който премахва админ панела и оставя всички равни... взема да го пробвам.
http://Istoriata.net - исторически форум
Историята, такава каквото е!
Историята, такава каквото е!
- Almasy
- Редовен потребител
- Контакт:
Така е.
Поне един да остане, който да не е официоз на прокремълска пропаганда.
Когато не могат да ограничат свободата на мисълта – ограничават свободата на тялото
Декомунизация. ДеКГБизация. Дерусификация.
- Almasy
- Редовен потребител
- Контакт:
Викаш след като никой от нас не пробва нещо в вашия форум....bukvite написа: ↑07 Май 2019, 11:08Абе тоя форум е с толкова дупки, докато упдейтвах миналата седмица го тествах. По едно време бях решил да го сваля, ама ме спряха... засега.. (банът няма да помогне, експлойтите действат на софтуера). Но има един готин експлойт, който премахва админ панела и оставя всички равни... взема да го пробвам.
Когато не могат да ограничат свободата на мисълта – ограничават свободата на тялото
- Jefferson F. Davis
- Редовен потребител
Викаш пропиндоската пропаганда е друга работа, там всичко е по честному?
Май-оня образ не се бъзикаше много като мелеше за ГосДеп и т.н. Гледам най-активни тук са господата със 7 часовата разлика.
- Bruchpilot
- Редовен потребител
- Контакт:
Сакън, ще вземем да се тръшнем всички при Вас за да използваме терена за дърлене и ще настане такава кочина, че Трън хептен ще нададе вой

Строши-пилот 

- Almasy
- Редовен потребител
- Контакт:
Ти специално не си спрял с одите за руския мир и тук.Jefferson F. Davis написа: ↑07 Май 2019, 11:12Викаш пропиндоската пропаганда е друга работа, там всичко е по честному?
Та къде ти да остава време за друго.
И кои тез бе аджеба (без Амазон)?Jefferson F. Davis написа: ↑07 Май 2019, 11:12Май-оня образ не се бъзикаше много като мелеше за ГосДеп и т.н. Гледам най-активни тук са господата със 7 часовата разлика.
No wayСакън, ще вземем да се тръшнем всички при Вас
- ValBo
- Редовен потребител
- Контакт:
Пичове, давайте го малко по-лежерно.
От толкова напрежение, ще си докарате някоя аневризма на млади години.
Иначе и аз съм за пистон-а за модератор.
Тия дни един клиент ми подари кашон пуканки за микровълнова, ще има за доста време да гледам хумор, сатира и забава
От толкова напрежение, ще си докарате някоя аневризма на млади години.
Иначе и аз съм за пистон-а за модератор.
Тия дни един клиент ми подари кашон пуканки за микровълнова, ще има за доста време да гледам хумор, сатира и забава

Finita la commedia
-
- Редовен потребител
- Контакт:
Bruchpilot написа: ↑07 Май 2019, 11:15Сакън, ще вземем да се тръшнем всички при Вас за да използваме терена за дърлене и ще настане такава кочина, че Трън хептен ще нададе вой![]()

Като не искаш мира, на ти секира.
- pnp5q
- Модератор
- Контакт:
Някакви аргументи за това твърдение и по-специално за вредността?Jefferson F. Davis написа: ↑07 Май 2019, 10:50Кога "собственика" на форума ще озапти самозабравилият се Amazon? Тоя нещо съвсем на сериозно се е взел и действията му са субективни и вредни за самият форум!
"Не съм сигурен, че мрачните аспекти на човешката личност могат да бъдат поучителни за нас." - Ръсел Кроу
- Amazon
- Модератор
- Контакт:
Ами пробвай го. Тамън ще се почувстваш все едно си този от аватара си.bukvite написа: ↑07 Май 2019, 11:08Абе тоя форум е с толкова дупки, докато упдейтвах миналата седмица го тествах. По едно време бях решил да го сваля, ама ме спряха... засега.. (банът няма да помогне, експлойтите действат на софтуера). Но има един готин експлойт, който премахва админ панела и оставя всички равни... взема да го пробвам.
- Amazon
- Модератор
- Контакт:
Чудя се колко трябва да си дебелокож, за да си агресивен във форум, в който приносът ти се свежда до пропаганда и лаене по останалите участници. Това не е въпрос, не ми отговаряй.Jefferson F. Davis написа: ↑07 Май 2019, 10:50Кога "собственика" на форума ще озапти самозабравилият се Amazon? Тоя нещо съвсем на сериозно се е взел и действията му са субективни и вредни за самият форум! Разбирам че повечето тук са русомрази но уж се борите за демокрация и толерантност към хората с друга гледна точка а в крайна сметка от поведението на този тип наблюдаваме про-американска диктатура в най тежка форма. Трият се мнения които не му харесват даже без да ги е прочел до края и поведението му е провокативно. Предлагам да бъде заменен от piston той поне има смелоста да говори това което мисли и вярва а не да се крие както някой зад паравана на модераторството. Ако някой ме чуе и вземе мерки добре. Ако не да сте живи и здрави света е широк, форуми бол .
Ето някой от изтритите мнения. Целите а не извадка. Темите са непричомни: "Технически съобщения" и "Играчки Бомби";
Jefferson F. Davis написа:Най упоритият мит от ВСВ е този за холокост.
Jefferson F. Davis написа:Амазонски нещо не разбрах, това заплаха ли е или съвсем си се взел на серизно? Не знам как е с цензурата и свободата на словото при звездно-раираните задници зад океана но като те чета се радвам че не живея под такава тотална диктатура и под сянката на еврейският ционизъм. Не забравяй че САЩ не са пъпа на света нито даже хълбока му а като се има в предвид че там след края на ВСВ избягаха най много нацисти и си изкараха старинбите в охолство не ми говори за правни последствия и фалшиви морални ценности.
Общо-взето до такива постове се свежда участието ти. С тия изблици на интелект, няма модератор, който е с всичкият си да те остави да разпалваш безмислени полемики.Jefferson F. Davis написа:Явно на теб някоя рускиня не ти е дала тс си избиваш комплексите с русофобия.
-
- Редовен потребител
- Контакт:
Типично шизофренично изказване на русофил, който живее в държава, в която реално не съществува опозиция на властта и в град, в който дори жителите му вече нямат право да гласуват за кмет, ами им се назначава от императора им.Jefferson F. Davis написа:се радвам че не живея под такава тотална диктатура и под сянката на еврейският ционизъм.
Использование в России закона всемирного тяготения Ньютона — это навязанный Западом стереотип.
- Dinain
- Редовен потребител
- Контакт:
Здравей, ако имаш конкретни оплаквания, моля да ми ги пратиш на ЛС. Обещавам да ги разгледам.Jefferson F. Davis написа: ↑07 Май 2019, 10:50Кога "собственика" на форума ще озапти самозабравилият се Amazon? Тоя нещо съвсем на сериозно се е взел и действията му са субективни и вредни за самият форум! Разбирам че повечето тук са русомрази но уж се борите за демокрация и толерантност към хората с друга гледна точка а в крайна сметка от поведението на този тип наблюдаваме про-американска диктатура в най тежка форма. Трият се мнения които не му харесват даже без да ги е прочел до края и поведението му е провокативно. Предлагам да бъде заменен от piston той поне има смелоста да говори това което мисли и вярва а не да се крие както някой зад паравана на модераторството. Ако някой ме чуе и вземе мерки добре. Ако не да сте живи и здрави света е широк, форуми бол .
Но по сигнал за генерални оплаквания няма какво да се направи, надявам се го разбираш и сам.
"No beast so fierce but knows some touch of pity."
"But I know none, and therefore am no beast."
...
Days since last IAF airstrike in Syria
...
Аз съм прав, защото обикновено съм прав.
Thorn, 02.06.19
...
...
Thorn, 02.06.19
- Dinain
- Редовен потребител
- Контакт:
?? Правилно ли разбрах, че говориш за този форум ("Феникс")?bukvite написа: ↑07 Май 2019, 11:08Абе тоя форум е с толкова дупки, докато упдейтвах миналата седмица го тествах. По едно време бях решил да го сваля, ама ме спряха... засега.. (банът няма да помогне, експлойтите действат на софтуера). Но има един готин експлойт, който премахва админ панела и оставя всички равни... взема да го пробвам.
Тоест заплашваш със саботаж на сайта?
"No beast so fierce but knows some touch of pity."
...
...
Thorn, 02.06.19
...
...
Thorn, 02.06.19
- centara
- Редовен потребител
- Контакт:
Това го помня. Даже бях тръгнал да пиша, че това мнение, което клони към престъпление, следва да се накаже с изгонване, но Амазон успя да го прати в небитието преди да го довърша. За мен, подобна проява на фашизъм е много по-укорима, отколкото изпускането на нервите от страна на Луков, след преднамерената провокация от Торн.
Впоследствие стана ясно, че Амазон няма право да гони едноличнно. На фона на всичко това, наглостта на Jefferson F. Davis да се оплаква е умопомрачителна.