Втора световна войнаХитлер наркоман

1939-1945
Отговори
Аватар
Amazon
Модератор
Мнения: 8575
Регистриран на: 20 Юли 2016, 02:00
Контакт:
Status: Offline

Хитлер наркоман

Мнение от Amazon » 26 Фев 2020, 04:33

Хубаво изследване на Нандел, който от известно време се зае и с ВСВ. Излиза, че освен психически нестабилен социопат, Хитлер е бил превърнат в наркоман от личният си лекар-шарлатанин. Останали са записки от доктора и спомени от близкото обкръжение на Хитлер. Хитлер е бил единственият, кокто не е знаел, че е превърнат в наркоман с метаамфетамини и т.н. коктейли от субстанции с които се е захранвал сутрин, обед и вечер.

Всичко започва някъде 39-40 година. Чудя се дали е било за добро, или за лошо. От една страна дрогата е способствала за многобройните грешки, които прави, и които скъсяват войната в Европа. Все пак той взима и някой добри военно решения, но вероятно заради дрогата няма последователност. От друга пък, ако беше само луд, а не луд и дрогиран до козирката, може би, би се спрял след Франция в търсене на невоенно решение.

Между другото е бил и хипохондрик. Вярвал е, че има сериозни болести, с които се е заразил от евреите. Всъщност, не е имал медицински проблеми, или хронична болест. Физическата му деградация, особено към 45-та, е резултат от химията с която се тъпче.

https://www.youtube.com/watch?v=TXKPjiOHsoo&list=PLsIk0qF0R1j5Ug9lCaxygenFf3lzuGXap&index=2

Аватар
Amazon
Модератор
Мнения: 8575
Регистриран на: 20 Юли 2016, 02:00
Контакт:
Status: Offline

Re: Хитлер наркоман

Мнение от Amazon » 26 Фев 2020, 23:11

Като се замисля и Сталин е бил хипохондрик. Реално това го убива. Вероятно е характерно за социопатите, да заместват липсата на емпатия, с безкрайна любов към самите себе си.

Отговори

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани