КосмосЭто клиника уже...

Модератор: Ksantip

rki
Редовен потребител
Мнения: 3328
Регистриран на: 22 Мар 2017, 20:11
Контакт:
Status: Offline

Re: Это клиника уже...

Мнение от rki » 16 Сеп 2018, 08:47

Като му отворих туитъра https://twitter.com/i_korotchenko?lang=bg отначало помислих, че съм попаднал на пародиен акаунт. Но не - нанизани са бисер до бисер и огромното мнозинство от следващите го и коментиращите са също "хора" претърпяли челна лоботомия.
За тези които не знаят, Коротченко е както сам се описва -
Главный редактор журнала Национальная оборона, директор Центра анализа мировой торговли оружием (ЦАМТО)
също така член на Обществения съвет към МОРФ. Носител е на следните "награди":

Грамота Службы внешней разведки «За большой личный вклад в укрепление и развитие взаимодействия с СВР России»;
Почётная грамота Федеральной службы России по контролю за оборотом наркотиков;
Грамоты министра обороны РФ, начальника Генерального штаба Вооруженных Сил России, главнокомандующего Сухопутными войсками, командующего Ракетными войсками стратегического назначения;
Грамота Комитета по обороне и безопасности Совета Федерации, грамота Дипломатической академии Министерства иностранных дел России.
Знак С. П. Королёва и знак Ю. А. Гагарина Федерального космического агентства;
Серебряная медаль имени генерального конструктора ракетно-космической техники академика В. Ф. Уткина, знак «За заслуги перед авиацией» Военно-воздушных сил России.
После някои се дразнят, че има такива теми и те се пълнят предимно с руски изцепки.

rki
Редовен потребител
Мнения: 3328
Регистриран на: 22 Мар 2017, 20:11
Контакт:
Status: Offline

Re: Это клиника уже...

Мнение от rki » 22 Сеп 2018, 15:55

Мисля, че това е за тук - и защото такова важно решение е оповостено на невзрачен форум и защото е оповостено от ДОР и също така заради заявката, че Русия заедно с БРИКС (кво е това БРИКС? и откъде пари?) ще правят алтернативна окололунна станция в която ще поканят и САЩ да участва:
КОРОЛЕВ (Московская область), 22 сен — РИА Новости. Россия не может позволить себе участие в проекте окололунной станции с США на второстепенных ролях и намерена предложить свой проект станции, сообщил глава "Роскосмоса" Дмитрий Рогозин.

"Будет ли она российская или международная станция, это предмет переговоров", — сказал он на встрече с молодыми специалистами отрасли.

Рогозин также не исключил, что и в новом проекте возможно участие США. Кроме этого, станция может быть создана со странами — партнерами по БРИКС.

По словам главы "Роскосмоса", во время подготовки запланированного на 11 октября старта нового экипажа на МКС он проведет на Байконуре переговоры с администратором НАСА Джимом Брайденстайном и расскажет ему о российском видении сотрудничества на орбите Луны.
Явно кризата в руската космонавтика минава в нови измерения, след като се заявява отказ от участие в проект който ще носи пари и ще създава работа за специалистите. Накрая ще останат само с пусковете за военните и това ще изчерпва руския космос.

Отговори

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани