Тия от Саудитска Арабия и те май искат да станат на стъкло.General Lukov написа: ↑28 Юни 2017, 17:36Не знам някъде във форума спомена ли се вчерашното изявление на 31 годишния престолонаследник, че за 3 дни ще унищожи всички руски войски в Сирия.![]()

Тия от Саудитска Арабия и те май искат да станат на стъкло.General Lukov написа: ↑28 Юни 2017, 17:36Не знам някъде във форума спомена ли се вчерашното изявление на 31 годишния престолонаследник, че за 3 дни ще унищожи всички руски войски в Сирия.![]()
Това няма да е особено трудно. Стъклото се прави от пясък, а там пясък не като да няма.iasen ianakiev написа: ↑02 Юли 2017, 12:36Тия от Саудитска Арабия и те май искат да станат на стъкло.General Lukov написа: ↑28 Юни 2017, 17:36Не знам някъде във форума спомена ли се вчерашното изявление на 31 годишния престолонаследник, че за 3 дни ще унищожи всички руски войски в Сирия.![]()
![]()
![]()
Trump says meeting with Putin 'going very well' ...Yesssssssssssssss
https://twitter.com/VICTORLEONARDIB/sta ... 1304369152
Няма да ги бомбардират най малкото заради енергийната инфраструктура, най много дворцов преврат в тея страни.Мечтата ми е - и Катар и Саудитска Арабия сринати от бомби и режимите им - изтребени и прокълнати.
Между другото, от въпросната статия не става ясно обаче защо Сорос е заплаха за Израел и кои са тези организации, финансирани от него, които петнят еврейската държава и прочие. За да не остане някой с впечатление че Сорос финансира "Хамас":
От тук.dnevnik.bg написа:Сред финансираните от Сорос организации са "Хюмън райтс уоч", която често критикува израелските действия в Западния бряг и политиките им спрямо палестинците. Подобни неправителствени организации тревожат в сходна степен и Будапеща, и Тел Авив - и двете правителства са прокарали закони, с които се опитват да ограничат влиянието на частта на неправителствения сектор, финансирана главно от чужбина.
Парите.
да де то тва е ясно, мисълта ми беше кои са му "лейтенантите" кои от обкръжението му движат тея неща, щото тоя дъртия едва ли планира и командва всичко сам, е след смъртта му ще разберем кой ще поеме отворено общество.Парите.
Сорос финансира ултра-екстремистки организации наред с "научните" и "демократичните".
Нищо всемогъщо няма - в България "Отворено общество" стъпи началото на 90-те, а още не е успялo да унищожи "православието и българщината"
Много се чудя, когато Сорос умре, с кого руссми-тата и българските им "патриотични" деривати ще плашат народонаселението у нас.Гледам, че по руссми почват да тиражират тезата, че Сорос организира и плаща протестите и на антиглобалистите:
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани