https://twitter.com/YemeniObserv/status ... 5840117760
Добре обмундирани мъже

Минохвъргачна батарея в походно положение

Модератори: Ksantip, Sharana, ISTORIK, Amazon
Предлагам приза "форумен шут на месеца".jacksparrow написа: ↑06 Ное 2018, 15:13Историята е от преди 2,3 месеца, малко се отпеснах с тролене, но докато не се появят горящи саудистки скрапове до Худейда ще е скука, но едва ли ситуацията на терен се променила значително.
Хутите може да продадат пушките на украинците, ако не могат да ги ползват, и без това ония много ги искат, мислят, че ако е американско или канадско оръжието дава бонус точки.
Хутите се оправят и с гол калашник![]()
Остави изтърканите опорки. Ляв лагер? WTF... Прочети статията бе, човек и ще разбереш. Всички ти го казват. Какъв Кремъл, статията е на The New York TimesDinain написа: ↑06 Ное 2018, 07:23
Типичен пост в стил "Нямам какво да кажа". Ясно ми е, че си за битите, както и целия ляв лагер - интересна ми беше обосновката, и установявам, че този път такава липсва, за разлика от "светския режим" в Сирия. Установявам, че няма ли го Кремъл да спусне опорни точки, сами не можете да измислите такива и дори не са ви нужни - ще бъдат подкрепяни фундаментални диваци, стига дори косвено да се бият срещу някой, вяло спряган за враг на народа. Тъжна картинка.![]()
Аз го питам защо е за хутите, той ми отговарярайнхард написа: ↑09 Ное 2018, 01:19Остави изтърканите опорки. Ляв лагер? WTF... Прочети статията бе, човек и ще разбереш. Всички ти го казват. Какъв Кремъл, статията е на The New York TimesDinain написа: ↑06 Ное 2018, 07:23
Типичен пост в стил "Нямам какво да кажа". Ясно ми е, че си за битите, както и целия ляв лагер - интересна ми беше обосновката, и установявам, че този път такава липсва, за разлика от "светския режим" в Сирия. Установявам, че няма ли го Кремъл да спусне опорни точки, сами не можете да измислите такива и дори не са ви нужни - ще бъдат подкрепяни фундаментални диваци, стига дори косвено да се бият срещу някой, вяло спряган за враг на народа. Тъжна картинка.![]()
![]()
Да, точно така. Прочети статията и ще разбереш и за обосновката и за всичко.
Хутчетата използват тактиката разработена от великия стратег Генерал Майор Касем Сюлеймани.
Ъмм, хутската стратегия работи, тая на ИД не, както коалицията на МБС в Йемен, а и Израел се провалят зрелищно 2006Dinain написа: ↑09 Ное 2018, 17:26
![]()
Впечатлен съм от тази "стратегия". Проявява се особено, когато организационното ниво не може да надхвърли групи от 10-12 човека.
Той Сюлеймани бил голям гений - мислех, че същото правят ИД от години и въобще набезите като тактика на слабия са нещо, използвано не още от курейшите при Мохамед, ами откакто свят светува. Но щом казваш, че иранският Ромел я е разработил.![]()
Пизи, добре ти се получава да веселиш.![]()
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани