Инсталиран е български език и е посочен като език по подразбиране за форума.
Ако сте се регистрирали преди това, или желаете да смените езика, можете винаги да го направите през потребителския панел / user control panel под името си горе вдясно.
Работен форум ⇒ Езици
- admin
- Site Admin
- Контакт:
- Status: Offline
Езици
The Administration
www.fenixforum.net
www.fenixforum.net
- ISTORIK
- Модератор
- Контакт:
Re: Езици
Възможно ли е да се добави и френски език? Иска ми се да пробвам как би изглеждал форумът на френски... 

Ако мислиш за 1 година напред, посей ориз, ако мислиш за 10 години напред, засади дърво, а ако мислиш за 100 години напред, образовай населението!
- ISTORIK
- Модератор
- Контакт:
Ще ми бъде ли отговорено на въпроса?
Ако мислиш за 1 година напред, посей ориз, ако мислиш за 10 години напред, засади дърво, а ако мислиш за 100 години напред, образовай населението!
- ISTORIK
- Модератор
- Контакт:
Първо, не знам колко е сложно.
Второ, може би не съм само аз разбирам френски.
Трето, може да си поупражнявам(е) френския.
Четвърто, може в бъдеще да си направим и международен раздел, в който да пишем на чужди езици. Бихме могли да разпространим този форум в чуждестранни исторически и военно-исторически форуми.
Второ, може би не съм само аз разбирам френски.
Трето, може да си поупражнявам(е) френския.
Четвърто, може в бъдеще да си направим и международен раздел, в който да пишем на чужди езици. Бихме могли да разпространим този форум в чуждестранни исторически и военно-исторически форуми.